Göztepe'de başka takımlara transferi söz konusu olan İrfan Can Eğribayat kulüpten ayrılmıyor! Yönetim oyuncuyu affetti

Süper Lig'e veda eden Göztepe'de takımın kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın geleceği merak konusu haline gelmişti. Taraftarlarla tartışan ve kadro dışı kalan file bekçisinin transfer olacağına kesin gözle bakılırken yönetimden oldukça çarpıcı karar geldi. Oyuncu takımla antrenmanlara başladı.

07.07.2022-12:58 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-15:36)

Süper Lig'e veda eden ve taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan Göztepe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılılar yeni sezon hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde başladı. İzmir ekibinde süresiz kadro dışı kalan İrfan Can Eğribayat affedilerek takımla antrenmanlara başladı. 

Yaşadığı tartışma gündeme oturmuştu

Geçen sezon Süper Lig'in 30. haftasında Gürsel Aksel Stadı'nda Alanyaspor'u konuk eden İzmir ekibi karşılaşmayı 2-0 kaybetmişti. Taraftarlar ise maç boyunca İrfan Can'ı ıslıklayıp proteste etmişlerdi. Maçın bitiminde ise 23 yaşındaki kaleci, tribüne doğru giderek kendisini proteste eden taraftarlara sert tepkide bulundu. Takım arkadaşlarının müdahalesiyle sakinleşen İrfan Can yönetim tarafından süresiz olarak kadro dışı kalmıştı. Fakat son olarak kalecinin affedildiği bilgisi gündeme oturdu.


Taliplisi çoktu

Önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen file bekçisi bir türlü başka takıma gitmedi. Bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde olan file bekçisi için Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa devreye girmişti. Fakat transfer olmayınca kaleci 2025 yılına kadar sözleşmesi olduğu Göztepe ile yeni sezon hazırlıklarına başladı. Taraftarlar ise kalecinin yeniden takıma alınmasına çok sert tepkide bulundular. Sosyal medya üzerinden hem yönetim hem de oyuncuyu eleştiren Göztepeli taraftarlar, İrfan Can'ı Göztepe forması altında görmek istemediklerini ilettiler. Taraftarlar, kalecinin bir an önce gitmesini isterlerken kararın değişmesi gerektiğini vurguladılar. Bu anlamda kaleci ile ilgili gelişmeler gerek Göztepe taraftarları gerek diğer futbolseverler tarafından merakla takip edilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal