Süper Lig'den düşen Göztepe'nin yeni teknik direktörü Turgay Altay oldu!

Geride kalan sezon Süper Lig'e veda eden ve gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe'de teknik direktör belirsizliği sona erdi. İzmir ekibi Turgay Altay ile anlaştığını duyurdu.

29.06.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-14:02) Süper Lig'den düşen Göztepe'nin yeni teknik direktörü Turgay Altay oldu!

Geçtiğimiz sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile kapatan Göztepe TFF 1. Lig'e düşmştü. Takımın küme düşmesi sonrası yeni teknik adam çok büyük merak konusu haline gelmişti. Takımda son olarak yaşanan teknik adam belirsizliği son buldu. İzmir ekibinin Turgay Altay ile anlaştığı öğrenildi.

Resmi açıklama geldi

Göztepe'de yapılan açıklamada, 'Teknik Direktör Turgay Altay ile sözleşme imzaladık. Hocamız bugün gerçekleşecek antrenman ile göreve başlayacak. Hocamıza Göztepe'mize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.' ifadelerine yer verildi.


Teknik adamın kariyeri

42 yaşındaki çalıştırıcı Turgay Altay geçmiş dönemde Konyaspor'un yardımcı antrenörlüğünü yaptı. Sonrasında ise Manisa FK'nın teknik direktörlük görevinde bulundu. Manisa FK'nın başında dikkatleri üzerine çeken hoca son olarak ise Göztepe'ye imza attı.

Yaşanan gelişmeler dikkat çekti

Küme düşen Göztepe'de yaşanan teknik adam gelişmeleri taraftarlar tarafından da oldukça ilgi çekti. İzmir ekibinde Turgay Altay'ın nasıl bir performans sergileyeceği de büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal