Adana Demirspor, Süper Lig'e veda eden Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı transfer etti!

Göztepe'nin 24 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın geleceği büyük merak konusu olmuştu. Adı transferde Süper Lig devleriyle de geçen kalecinin yeni adresinin Adana Demirspor olduğu öğrenildi. Yaşanan gelişme büyük yankı uyandırdı.

28.06.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-12:19)

Geçen sezon Süper Lig'e veda eden Göztepe'nin kalecisi İrfan Can'ın geleceği taraftarlar tarafından merak konusu olmuştu. Son olarak ise kaleciyle ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Başarılı kaleci ile Adana Demirspor'un ilgilendiği ve yıldız file bekçisini kadrosuna kattıkları öğrenildi. Yaşanan bu gelişme taraftarların bir hayli dikkatini çekti.

Resmi açıklama bekleniyor

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Göztepe'de kadro planlamasında düşünülmeyen 24 yaşındaki İrfan Can pek çok takımın transfer gündeminde yer alıyordu. Süper Lig'den birkaç takımın nabız yokladığı oyuncu için son olarak ise Adana Demirspor devreye girdi. Mavi - lacivertlilerin yıldız file bekçisinin transferinde mutlu sona ulaştığı ve anlaşmaya vardığı aktarıldı. Oyuncunun transferinde sadece imzaların atılacağı aktarılmakta.

Ayrıntılar gelmekte

Adana Demirspor'un file bekçisinin transferinde 1.2 milyon euro bonservis ve 3 yıllık sözleşmede bulunduğu gelen bilgiler arasında bulunuyor. Oyuncunun transferiyle ilgili diğer detayların ise kısa sürede gelmesi beklenmekte.


Kadro dışı kalmıştı

Geçtiğimiz sezonun 32. haftasında 2-0 biten Alanyaspor maçında bitiş düdüğü sonrası Göztepe taraftarı ile tartışmaya giren İrfan Can Eğribayat takımda kadro dışı kalmış ve kulüple olan bağlarını koparmıştı. Oyuncunun o günden sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken hangi takıma transfer olacağı merak konusuydu. Son olarak ise kalecinin Adana Demirspor ile anlaştığı öğrenildi. Adana Demirspor'un bu sezonda etkili transferlerle kadrosunu güçlendirmesi Türk futbolunda oldukça dikkat çekmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal