Süper Lig'in eski yıldızı geri mi döndü? Badou Ndiaye yeniden Türkiye'de forma mı giyecek? Adana Demirspor Badou Ndiaye ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Badou Ndiaye hangi takıma transfer oldu? Ndiaye Süper Lig’e geri mi döndü? İsmi Sivasspor ile anılan Badou Ndiaye Adana Demirspor ile anlaşma sağladı.

24.06.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-11:18)

Spor Toto Süper Lig’e geçtiğimiz sezon yükselen ve transfere adeta damga vuran Adana Demirspor, önümüzdeki sezonda da transfer hamleleriyle büyük bir ses getirecek gibi gözüküyor.

Süper Lig'in eski yıldızı geri döndü

Ülkemizde Ankaraspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Fatih Karagümrük formalarını giyen Badou Ndiaye’nin yeniden Süper Lig’e geri döneceği yönünde haberler gündemi son zamanlarda sık sık meşgul ediyordu.


Badou Ndiaye'yi Sivasspor'un elinden kaptılar!

Özellikle de Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’un Badou Ndiaye’yi kadrosuna katma konusunda büyük bir ölçüde anlaşma sağladığı konuşulurken, transferde devreye giren Adana Demirspor’da Başkan Murat Sancak, Badou Ndiaye ile anlaşarak tecrübeli isimle 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ndiaye transferinde resmi açıklama yapıldı

Adana Demirspor Kulübü’nden Badou Ndiaye transferine ilişkin olarak yapılan resmi açıklamada ;

‘ Kulübümüz, daha önce Bodo Glimt, Ankaraspor, Stoke City, Galatasaray, Trabzonspor, Karagümrük, Al Ain ve son olarak Aris formasını giymiş Badou Ndiaye ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. ‘ ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal