Göztepe ile yolları ayrılan Adis Jahovic, Bodrumspor'a mı transfer oluyor? Futbolcudan çok konuşulacak karar geldi!

1. Lig'in yeni ekiplerinden olan Muğla temsilcisi Bodrumspor, Göztepe ile yolları ayrılan Adis Jahovic'i kadrosuna katıyor. 35 yaşındaki santrafor ile ilgili yaşanan transfer gelişmesi gündem oldu.

25.07.2022-14:31 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-14:39)

Ülkemizde attığı gollerle büyük yankı uyandıran Jahovic ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Göztepe'den ayrılan Jahovic'e pek çok takım talip olmuştu. Fakat futbolcunun transferdeki yeni adresi herkese sürpriz oldu. Oyuncu Muğla ekiplerinden Bodrumspor ile anlaşmaya varmak üzere.

1. Lig'e gidiyor

1. Lig'e yükselerek büyük bir başarı gösteren Bodrumspor'dan dikkat çeken transfer hamleleri gelmeye devam ediyor. Muğla temsilcisi son olarak kadrosuna Süper Lig ekiplerinden Göztepe'den ayrılan olan Jahovic'i katmak üzere. Bodrumspor'un oyuncuyla oldukça yakın temasa geçtiği ve futbolcuyla büyük oranda anlaşmaya vardığı aktarıldı. Son pürüzlerin giderilmesinden sonra futbolcunun yeni takımına imza atması beklenmekte. Bu anlamda gözler Jahovic'in üzerinde.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Makedonya'nın Vlaznimi takımında başlayan oyuncu sonrasında sırasıyla; Mostar, F Sarajevo, FC Will, Vorskla Poltava, Samara, Göztepe, Konyaspor, Malatyaspor, Antalyaspor, ve tekrardan Göztepe formasını giydi. Son olarak Göztepe'den ayrılan yıldızın yeni adresinin ise Bodrumspor olması beklenmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal