Gözler MEB’e çevrildi: 2024 YKS deneme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen YKS deneme sınavı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Milyonlarca öğrencinin girdiği deneme sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki 2024 YKS deneme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

28.05.2024-12:40 - (Son Güncelleme: 28.05.2024-17:26) Gözler MEB’e çevrildi: 2024 YKS deneme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) heyecanını yaşayan öğrencilerin sınavına daha iyi hazırlanması için Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından bir YKS deneme sınavı gerçekleştirildi. Uzmanlar tarafından hazırlanan sınavın sonuçları ise öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki 2024 YKS deneme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2024 YKS deneme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB'in 2024 YKS oturumları öncesinde gerçekleştirdiği online deneme sınavları tamamlandı. "YKS'ye Doğru 2024" sınavında sorular, alan uzmanları tarafından YKS'nin kapsamını ve soru çeşitliliğini dikkate alarak hazırlandı. Öğrenciler, deneme sınavının sonuçlarını ve puanlarını 28 Mayıs'ta öğrenebilecekler.

Gözler MEB’e çevrildi: 2024 YKS deneme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ayrıca, soru çözümleri Ortaöğretim Genel Müdürlüğü'nün YouTube sayfasında yayımlanacak. Öğrencilere yönelik rehberlik yayını da yine uzmanlar tarafından YouTube üzerinden gerçekleştirilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal