Kızı ile yaşadıkları sosyal medyada gündem oldu: Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Deniz Akkaya, kızının kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini iddia etti. Sosyal medyada gündem olan bu olay sonrasında Deniz Akkaya’nın hayatı merak edildi. Peki Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

28.05.2024-12:30 - (Son Güncelleme: 28.05.2024-17:24) Kızı ile yaşadıkları sosyal medyada gündem oldu: Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında?

Sosyal medya hesabından kızı hakkında bir paylaşımda bulunan ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, 1997 yılında yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp kabus yaşadığını dile getirdi. Kızının kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini öne süren Deniz Akkaya’nın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında?

Deniz Akkaya kimdir?

İstanbul'da 3 Ağustos 1977'de doğan Deniz Akkaya, aslen Kayserili bir aileden gelmektedir. İlkokul eğitimini Faik Reşit Onat İlkokulu’nda tamamladıktan sonra ortaokulu Bilge Kaan Lisesi'nde okudu ve lise eğitimini Semiha Şakir Lisesi'nde tamamladı. Liseyi bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. Mankenlik kariyerine 1997'de "Best Model of Turkey Yarışması" birinciliği ile başladı ve aynı yıl düzenlenen "Miss Grace of the World" yarışmasında dördüncü seçildi.

Kızı ile yaşadıkları sosyal medyada gündem oldu: Deniz Akkaya kimdir, kaç yaşında?

Yıldırım Mayruk, Vakko, Beymen, Cemil İpekçi gibi sektörün önde gelen isimleriyle defilelerde, tanıtımlarda ve organizasyonlarda çalıştı. Mankenlik ve defilelerin yanı sıra dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yaptı. Akkaya, birçok ünlü isimle yaşadığı aşklarla ve magazin dünyasındaki tartışmalı konularla gündemde kaldı.

Uzun yıllar profesyonel mankenlik yapan Deniz Akkaya, fırtınalı ilişkileri, jeep kazaları, alkol tedavisi, dayak ve podyum atışmaları gibi olaylarla sıkça magazin gündeminde yer aldı. Estetik ameliyatlar geçirmesiyle de dikkat çekti. İşadamı Efe Önbilgin ile olan ilişkisinden Ayşe adında bir kızı vardır, ancak çift 2010 yılında ayrıldı.

Akkaya, 2008 yılında "Sadece Arkadaşız" adlı tiyatro oyunuyla tiyatro sahnesine adım attı ve daha sonra 2011'de "Az Sonra" isimli oyunda rol aldı. 2010 yılında ise "Orijinal doğdular, kopya olarak dolaşmasınlar" fikriyle 0-6 yaş çocuk giyim markası Chic Frog'u kurdu. Ayrıca yakın zamanda "Duymayan Kalmasın" adlı magazin programında da yorumculuk yapmıştır.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal