Okullarda karneler ne zaman verilecek? Karne günü hangi güne denk geliyor 2024?

Milyonlarca öğrenci, eğitim öğretim döneminin son derslerine girmeye devam ederken karne gününün ne zaman olduğu sorusu hakkındaki araştırmalar yavaş yavaş hızlanmaya başladı. Peki Okullarda karneler ne zaman verilecek? Karne günü hangi güne denk geliyor 2024? İşte detaylar…

27.05.2024-17:51 - (Son Güncelleme: 27.05.2024-17:51) Okullarda karneler ne zaman verilecek? Karne günü hangi güne denk geliyor 2024?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yayımladığı eğitim öğretim yılı takvimini gündemine alan öğrenciler en çok araştırmayı karne günü hakkında yapıyor. Yorucu bir yılı geride bırakmaya hazırlanan milyonlarca öğrenci karne günü Ne Zaman, karneler hangi gün verilecek gibi sorularla arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Okullarda karneler ne zaman verilecek? Karne günü hangi güne denk geliyor 2024? 

Okullarda karneler ne zaman verilecek?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2023-2024 iş takvimi ile okullardaki tatil tarihleri netleşti. Buna göre, okullar bu yıl 14 Haziran Cuma günü kapanacak. Karnelerin ise aynı gün sabah saatlerinde öğrencilere dağıtılması planlanıyor.

Okullarda karneler ne zaman verilecek? Karne günü hangi güne denk geliyor 2024?

Okul yönetimlerinin belirlediği saatler çerçevesinde karneler 14 Haziran Cuma günü saat 08.30 itibarıyla verilmeye başlanacak. Her okulun karne dağıtım saati, belirlenen saat aralıklarına göre birkaç saat farklılık gösterebilir. Öğrenciler ve veliler, bu konuda okul yönetimlerinden detaylı bilgi alabilirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal