Görenlerin Acıdığı Dilencinin Üzerinden Çıkan Para Herkesi Şaşırttı

Görenlerin acıyıp para verdiği o dilencinin üzerinden çıkan para herkesi hayrete düşürdü. Say say bitmeyecek kadar parası olduğu öğrenildi. Konunun detayları haberimizde.

17.12.2021-17:46 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-17:46)

Düzce'de dilenirken yakalanan Bekir T.'nin üzerinden tam tamına 11 bin 810 lira para çıktı. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Sezgin Diner, dileniyor olan bir kişinin üzerinde ilk kez bu kadar yüklü miktarda para bulunduğunu ve bu durum ile ilgili yaşadığı şaşkınlığı ifade etti.

DİLENCİ ÜZERİNDE SERVET TAŞIYOR

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Akçakoca Caddesi’nde dilencilik yaptığı esnada yakalanan Bekir T. Hemen karakola götürüldü. Karakolda Bekir T.'nin üzerinde yapılan arama sonucunda üzerinden tam tamına 11 bin 810 lira para çıkması polis ekiplerinde de şaşkınlık yarattı. Tutanakla birlikte paralara el konulurken, Bekir T. hakkında 'Kabahatler kanunu' kapsamında işlem başlatıldı. Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü olarak görev yapan Sezgin Diner, ‘Rutin kontrollerde Akçakoca Caddesi üzerinde bir dilenci ile karşılaştık’ dedi. ‘Şahsı alıp karakola getirdik. Üst aramasında 11 bin 810 TL para çıktı. Biz de buna şaşırdık. İlk defa bu kadar yüklü miktarda paraya denk geldik. Vatandaşlarımızın kesinlikle dilenciliği meslek haline getiren kişilere para vermemelerini rica ediyoruz’ diyerek vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal