Görenler Hayrete Düştü: Kanada'da Arabası Batarken Selfie Çekti

Kanada'da gerçekleşen bu olayda aracı ile donmuş gölde ilerleyen kadın buzulun kırılmasına yol açtı. Sonrasında yaptıkları gündem oldu. İşte detaylar...

19.01.2022-12:32 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-12:54) Görenler Hayrete Düştü: Kanada'da Arabası Batarken Selfie Çekti

Kanada’nın Ottava şehrinde meydana gelen bu kazayı görenler  'sözün bittiği yer'  diye açıklamalarda bulundu. Kanada'da gerçekleşen bu olayda aracı ile donmuş gölde ilerleyen kadın buzulun kırılmasına yol açtı. Kimliği belirlenemeyen kadın sulara gömülen otomobilinin üzerine çıkıp hiçbir şey olmamış gibi selfie çekmeye kaldığı yerden devam etti.

AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY

Kanada'da gerçekleşen bu olay sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Kanada' nın Ottava şehrinde üzeri buz tutmuş Rideau Nehri'nde aracı ile tam gaz ilerleyen kadın korkunç bir kazaya sahne oldu.

Daily Mail haber sitesinde yer alan habere göre, Kaza sonrası buzul kırıldı, araç yavaş yavaş soğuk sulara gömülmeye başladı. Çevredekiler yardım için kazanın olduğu yere hızlıca ulaşırken akıllara durgunluk verecek bir şeyle karşılaştı.


DONMUŞ BÖLGELERDE HIZ SINIR KURALLARI UYGULANIYOR

Kanada’nın Ottava şehrinde meydana gelen bu kazayı görenler 'sözün bittiği yer'  diye açıklamalarda bulundu. 

Aracı sulara gömülen sürücü otomobilinden indikten sonra aracın üzerine çıktı ve bu anları ölümsüzleştirmek için selfie çekti. Bu akıllara durgunluk veren olay  çevredekilerin gelmesiyle  cep telefonları ile kaydedildi. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Kanada'da donmuş göllerin üzerinde araç kullanmaya izin veriliyor. Fakat bu bölgelerde katı hız sınırı kuralları uygulanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal