Google Dijital Atölye Nedir?

Son dönemlerde dijital sektörlerdeki rekabet, yeni eğitimleri ve gelişim yollarını beraberinde getirdi. Peki, neden dijital pazarlama eğitimi alınmalı, Google dijital atölye ücretli mi, hangi eğitimler var, kimler eğitim alabilir, sertifika var mı?

08.03.2021-16:03 - (Son Güncelleme: 04.02.2022-16:24)

Günümüzün ve geleceğin en önemli sektörlerinden biri olan dijital pazarlama sektöründe hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Dev teknoloji şirketi Google’da bu büyüyen sektörde yeni girişlere eğitim vermek için bir dijital eğitim dizisi yayımlıyor. Google Dijital Atölye ilgililerin yeni gözdesi. İşte detaylar...

NEDİR?

Google Dijital Atölye, Google tarafından 2015 yılında tüm internet kullanıcılarının hizmetine sunulan bir çevrimiçi eğitim platformudur. Platform, 2015 yılından beri hizmet veriyor. Platformda farklı kategorilerde dersler ve eğitimler olsa da, verilen eğitimlerin temelde tüm amacı kullanıcıların dijital bilgisini geliştirerek bu gelişim sonrasında kişileri iş dünyasında dijital pazarlama konusunda daha etkili bir hale getirmek.

ÜCRETLİ Mİ?

Google Dijital Atölye ücretli mi şeklindeki sorular her geçen gün kullanıcılar tarafından daha çok araştırılan bir konu. Eğitimlerin Google tarafından veriliyor olması genelde ücretliymiş gibi algılanıyor ancak bu doğru değil. Google Dijital Atölye tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.

Google Dijital Atölye üzerinden yayımlanan ders videolarını ücretsiz bir şekilde izleyebilir. Sisteme yine ücretsiz şekilde dahil olabilirsiniz. Bu, dijital pazarlamada olduğu kadar dijital okur yazarlık için de çok önemli bir fırsat.

Google Dijital Atölye Eğitimleri

KİMLER EĞİTİM ALABİLİR?

Google Dijital Atölye eğitimi alabilmek için şu anda belirlenmiş herhangi bir kural ya da koşul bulunmuyor. Bu noktada isteyen kullanıcılar Google eğitimlerini alıp eğitim sonlarında Google Dijital Atölye sertifikası sahibi olabiliyor. Söz konusu sertifika kişinin özgeçmişine eklenebiliyor. Bu durum, insan kaynakları yöneticileri nezdinde olumlu bir özellik olarak kabul ediliyor.

NEDEN DİJİTAL PAZARLAMA EĞİTİMİ ALMALISINIZ?

İş dünyası giderek değişime uğruyor ve bu sektörde sürekli olarak rekabet artışı yaşanıyor. Bu nedenle artık iş bulmak için üniversite mezunu olmak ya da birden çok dil bilmek bile yeterli değil. Bu nedenle kişilerin alternatif becerilerde kendisini geliştirmesi ve birbirinden farklı alanlarda eğitimler alıp bilgi dünyasını geliştirmesi gerekiyor. 

Google da kendi bünyesinde yayımladığı eğitimlerle bu alanda kendisini geliştirmek isteyen kişilere yardımcı oluyor. Ayrıca eğitimler sonunda bir de sertifika vererek kişinin özgeçmişini güncellemesine yardımcı oluyor. En nihayetinde sertifikanın Google’dan geliyor olması özellikle dijital pazarlama alanında iş kuracak ya da çalışacak kişilerin öne çıkmasında büyük bir itici güç oluyor.

Google Dijital Atölye eğitimleri uzun süredir dijital ortamda yer alıyor olsa da pek çok kişi hala bu eğitimden habersiz durumda. Dijital pazarlamanın neredeyse tüm inceliklerini anlatan bu eğitimler, hem kişisel hem kurumsal gelişimin bir parçası.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal