Gönül Dağı Rıfat kimdir? Gerçek adı ne? Hüseyin Sevimli oynadığı diziler

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde çaycı Rıfat rolünü canlandıran Hüseyin Sevimli'nin kim olduğu merak edildi. Dizinin son bölümlerinde oldukça dikkat çeken karakterlerden biri olan Rıfat'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Gönül Dağı Rıfat kimdir? Hüseyin Sevimli kimdir, hangi dizilerde oynadı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

14.05.2022-20:05 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-20:05) Gönül Dağı Rıfat kimdir? Gerçek adı ne? Hüseyin Sevimli oynadığı diziler

TRT 1 ekranlarının çok sevilen dizisi Gönül Dağı'nın son bölümlerinde oldukça dikkat çeken karakterlerden birisi olan Rıfat'ın kim olduğu merak edildi. Çaycı Rıfat rolünü canlandıran Hüseyin Sevimli'nin kim olduğu ve oynamış olduğu diziler internet üzerinden araştırılmaya başlandı.

Gönül Dağı Rıfat kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakteri Gedeli Kahvesi'nin sahibidir. Mesleği çaycılık olan Rıfat hayatı boyunca Taner'i kendisine rakip görmüştür. Taner'in başarılarının arkasında kaldığı için daha da hırslanan Rıfat ailesi tarafından da hep bu yönde eleştiriler almıştır bu yüzden sürekli kendisini göstermeye çalışır. Gönül Dağı dizisinde Rıfat karakterini ise Hüseyin Sevimli canlandırmaktadır.

Hüseyin Sevimli Kimdir

Hüseyin Sevimli kimdir?

1987 yılında İstanbul'da doğan Hüseyin Sevimli İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Ferahfeza filminde yapan Sevimli daha sonra Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli dizide ve bazı kısa fillerde rol almıştır. Hüseyin Sevimli şimdilerde Gönül Dağı dizisinde rol almaktadır.

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal