Gönül Dağı Melahat kimdir, kaç yaşında? Gerçek adı nedir? Dilek Denizdelen biyografisi

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı’na yeni katılan karakterlerden Melahat karakterine hayat verecek olan Dilek Denizdelen’in biyografisi dizinin hayranlarının merak konularından oldu. Peki Gönül Dağı Melahat kimdir, kaç yaşında? Gerçek adı nedir? İşte oyuncu hakkında merak edilenler...

23.03.2022-15:10 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-15:10) Gönül Dağı Melahat kimdir, kaç yaşında? Gerçek adı nedir? Dilek Denizdelen biyografisi

TRT 1’de yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı’na yeni isimler katılmaya devam ediyor. Eğlenceli hikayesi ve başarılı oyuncularıyla izleyenlerin her hafta merakla beklediği dizilerden birisi olmayı başaran Gönül Dağı’na katılan son isim Dilek Denizdelen oldu. Dizide Melahat karakteriyle izleyenler karşısında olacak olan Dilek Denizgelen’in hayatı ve kariyeri insanların merak ettiği konular arasında yer almaya başladı.

TRT 1 Gönül Dağı Melahat kimdir?

Gönül Dağı dizisine katılan yeni karakterlerden birisi olan Melahat, Selami’nin ablasıdır. Melahat’ın kişiliğinin nasıl olduğu dizinin yeni bölümüyle birlikte netlik kazanacak.

Dilek Denizdelen kimdir, kaç yaşında?

Dilek Denizdelen kimdir

Dilek Denizdelen 21 Ocak 1973 tarihinde Gaziantep’te hayata merhaba demiştir. Oyunculuk kariyerine Adana Gösteri Sanatları Merkezi’nde başlayan 49 yaşındaki oyuncu kameralar karşısına ise ilk olarak 2014 yapımı olan O Hayat Benim dizisiyle çıkmıştır. Dizideki başarısıyla aynı senen Roman Havası dizisinde de boy gösteren tecrübeli oyuncu kariyeri boyunca Muhteşem Yüzyıl Kösem, Güneşin Kızları, Mucize, Vezir Parmağı, Mucize 2 Aşk gibi önemli yapımlarda da bulunmuştur. Dilek Denizdelen asıl dikkat çekici performansını Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yapmıştır. İşte oyuncunun yer aldığı yapımlar:

2022: Gönül Dağı- Melahat

2018-2019: Sen Anlat Karadeniz- Naciye

2017: Muhteşem Yüzyıl Kösem- Ebe Hatun

2015-2016: Güneşin Kızları

2014: Roman Havası

2014: O Hayat Benim

Sosyal medyayı da etkin bir biçimde kullanan Dilek Denizdelen’in Instagram hesabında 14 bin civarında bir takipçi sayısı bulunmaktadır. Oyuncunun Instagram’daki kullanıcı adı ‘’@dilekdenizdelen’’dir. Dilek Denizdelen’in bilindiği kadarıyla sevgilisi veya eşi yoktur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal