Gönül Dağı Döndü kimdir? Feyza Işık yaşı ve oynadığı diziler

Gündeme bomba gibi oturan Gönül Dağı Döndü kimdir? Feyza Işık yaşı ve oynadığı diziler haberimize ilişkin birçok güncel ayrıntı, yazarlarımız tarafından kaleme alınmaya devam ediyor. Hemen şimdi #tarihli# haberimizi okuyarak bu ayrıntıları keşfedebilirsiniz.

21.05.2022-20:21 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:21) Gönül Dağı Döndü kimdir? Feyza Işık yaşı ve oynadığı diziler

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan'ın yer aldığı dizinin yapımcılığını ise Köprü Film üstleniyor. Diziyi yakından takip edenler Veysel'in annesi Döndü karakterine hayat veren oyuncuyu merak ediyor. İşte Gönül Dağı Döndü karakterine ilişkin bilgiler...

Gönül Dağı Döndü kim?

Her hafta Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı dizisindeki karakterlerden biri olan döndü amcaoğullarından Veysel'in annesidir. Döndü'nün kocası Muzaffer, Döndü'yü eltisi ile görüşmemesi için sürekli tembihler ama Döndü görüşmeye devam etmektedir.

Feyza Işık kimdir?

17 Aralık 1975 tarihinde Almanya'da doğan Feyza Işık, oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde almıştır. Oyuncunun ilk kamera deneyimi ise Gurbetçiler dizisi ile olmuştur. Ardından TRT1'de yayınlanan ve oldukça sevilen Filinta dizisinde yer alan Işık, en son Star TV'de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Enise karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

feyza Işık

Şimdi Gönül Dağı kadrosunda yer alan oyuncu, Baba Evi, Ruhsar, Delikanlı, Filler ve Çimen, Günah, Lise Defteri, Melek, Ölümsüz Aşk, Haziran Gecesi, Bendeniz Aysel, Ömer Seyfettin, Berberler, Cemile, Taşların Sırrı, Sır Gibi, Bir Bulut Olsam, Anneannem, Fatmagül'ün Suçu Ne, Kayıp Madalyon, Sudan Bıkmış Balıklar, Ali Ayşeyi Seviyor, Filinta, Gamsız Hayat ve Çoban Yıldızı gibi projelerde boy göstermiştir. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal