Gönül Dağı Doktor Kenan diziden ayrılıyor mu, gidiyor mu? Serkan Kuru Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gönül Dağı Doktor Kenan geri dönecek mi?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı son bölümüyle merak konusu olmuş durumda.Dizide doktor Kenan karakterini canlandıran Serkan Kurunun dizinden ayrılacağı yönde söylentiler dolaşıyor?Peki gerçekten Doktor Kenan diziden ayrılıyor mu ? İşte merak ettiğiniz sorunuzun cevabı sayfamızın devamında yer almaktadır.

02.04.2022-14:05 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-15:57) Gönül Dağı Doktor Kenan diziden ayrılıyor mu, gidiyor mu? Serkan Kuru Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gönül Dağı Doktor Kenan geri dönecek mi?

Akşam olunca ailecek yemek yedikten sonra, TV karşısına oturup vakit geçirmeyi seven bir toplumuz. Sevilen ve çok izlenen diziler arasında TRT ekranlarında yer alan Gönül Dağı dizisi, bu hafta olduğu gibi gelecek hafta bölümü'nün nasıl devam edeceği merak konusu olmuştur. Dizide Doktor Kenan karakterini canlandıran Serkan Kuru'nun son bölümünde ki sahnesinden sonra ,diziyi bıraktığı konusunda söylentiler yer almaktadır.

Gönül Dağı doktor Kenan gerçek hayatta kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Doktor Kenan karakterini ,gerçek hayatta Serkan Kuru canlandırmaktadır.1987 /Bursa doğumludur. Eğitim hayatını Balıkesir Üniversitesi'nde Elektronik bölümü olarak tamamlamış bulunmaktadır. Kendisi dizide ki karakteri için ;Kenan'ın soğuk kanlı bir insan olduğunu, asla duygularıyla hareket etmediğini mantığının ön planda olduğunu belirtiyor. Bu kadar sert olmasına rağmen merhametinin de eksik olmadığını ayrıca dile getiriyor.

serkan kuruDiziden ayrılacak mı ?

Geçen Hafta yayınlanan son bölümden sonra Gönül Dağı sevenleri, yeni bölümünü heyecanla beklemektedir. Annesi ve Kenan yıllar sonra bir araya gelince duygu dolu anların yaşanmasına sebep olmuştur. Doktor Kenan arabasının bozulmasından sonra dağa çıkmıştır. Dağa çıktıktan sonra kurtların saldırısına uğramış ve ağır yaralanmıştır. Doktor Kenan'ı daha sonra kasabalılar bulmuştur. Doktor Kenan'ın diziden çıkıp çıkmayacağı konusu kesinleşmese de ilerleyen bölümlerde durumun gidişatına göre kesinleşecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal