Bridgerton yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Bridgerton 3. sezon gelecek mi, ne zaman çıkacak?

Dijital yayın platformu Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Bridgerton'un 2. sezonu izleyicilerle buluşturuldu. Uzun bir aradan sonra dizinin 2. sezonunu 25 Mart tarihinden itibaren izlemeye başlayan dizinin müdavimleri şimdiden 'Bridgerton yeni sezon ne zaman yayınlanacak?' 'Bridgerton 3. sezon gelecek mi, ne zaman çıkacak?' şeklindeki sorularına yanıt aramaya başladı.

02.04.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-13:55) Bridgerton yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Bridgerton 3. sezon gelecek mi, ne zaman çıkacak?

Dizi ve platformu Netflix'te ilk sezonu yayınladıktan sonra büyük beğeni toplayan Bridgerton dizisinin 2. sezon bölümleri 25 Mart 2022 tarihinde tüm dünya ile aynı gün yayınlandı. Dizinin hayranları uzun bir süredir bekledikleri yeni bölümleri izlerken aynı zamanda Bridgerton dizisinin 3. sezonunun çıkıp çıkmayacağını sorgulamaya başladı.

Bridgerton yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Chris Van Dusen'in yarattığı ve prodüksiyonu da Shonda Rhimes'in sağladığı Bridgerton dizisi alına bakılırsa bir dönem draması dizisi olarak izleyicilere aktarıldı. İngiliz dönemlerinin işlendiği Bridgerton dizisi genel anlamda Julia Quinn'in romanlarında bulunan rekabetçi sosyete dünyasına dayanır. 

Bridgerton yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Prömiyeri 25 Aralık 2020 tarihinde Netflix'te yapılan Bridgerton dizisinin ilk 2sezonda büyük beğeni toplaması hem yapımcılarını hem de yayınlayan yayın platformunu sevindirdi. Son zamanların en çok sorulan Bridgerton 3. sezon gelecek mi, ne zaman çıkacak? sorusuna karşılık olarak edinilen bilgilere göre ise Bridgerton'un 3. ve 4. sezonu için yapım şirketi ve Netflix onay verdiği öğrenilirken tarih konusunda henüz bir detay paylaşılmadığı bildirildi.

Bridgerton 3. sezon gelecek mi, ne zaman çıkacak?

Söylentilere göre dizinin 3. sezon bölümlerinin 2023 yaz aylarında gelebilme ihtimali olduğu da gelen bilgiler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal