Gönül Dağı bu akşam var mı? 7 Mayıs 2022 Cumartesi Gönül Dağı dizisi neden yok, bitti mi, final mi yaptı?

TRT1 kanalında yer alan, başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın oynadığı Gönül Dağı dizisi her hafta severek izlenmeye devam etmektedir. Bozkırın ortasında küçük tatlı bir kasabada yaşayan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu insanlarının öyküsü anlatılıyor olan dizinin en son ekranlarda 62. bölümü yayınlanmıştı. Diziyi izleyen vatandaşlar yeni bölümün yayınlanmasını beklerken, bu hafta TV ekranlarında oynamayacağı öğrenildi. Bunun üzerine izleyiciler İnternet üzerinden araştırmalara başladılar. Gönül Dağı bu akşam var mı? 7 Mayıs 2022 Cumartesi Gönül Dağı dizisi neden yok, bitti mi, final mi yaptı? soruları gündemde yer almaya başladı. İşte herkesin merak etmiş olduğu dizinin, detayları sayfamızda yer almaktadır.

07.05.2022-17:34 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-17:34) Gönül Dağı bu akşam var mı? 7 Mayıs 2022 Cumartesi Gönül Dağı dizisi neden yok, bitti mi, final mi yaptı?

TRT1 kanalında yer alan, başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın oynadığı Gönül Dağı dizisi her hafta severek izlenmeye devam etmektedir. Bozkırın ortasında küçük tatlı bir kasabada yaşayan sıcakkanlı ve sevecen Anadolu insanlarının öyküsü anlatılıyor olan dizinin en son ekranlarda 62. bölümü yayınlanmıştı. Diziyi izleyen vatandaşlar yeni bölümün yayınlanmasını beklerken, bu hafta TV ekranlarında oynamayacağı öğrenildi. Bunun üzerine izleyiciler İnternet üzerinden araştırmalara başladılar. 

gönül dağı

Gönül Dağı bu akşam var mı? 7 Mayıs 2022 Cumartesi Gönül Dağı dizisi neden yok, bitti mi, final mi yaptı?

TRT 1 kanalında her hafta cumartesi akşamı izleyicilerle buluşan, Gönül Dağı dizisinin bu akşam ekranlarda yer alıp almayacağı merak konusu oldu. Araştırmalar yapan izleyiciler, bu gece geçen haftaki 62. bölümünün ekranlarda yer alacağını öğrendi. Bunun üzerine bir çok kişi dizinin final yapmasından korktu, ancak dizinin yeni bölümlerinin ekranda yer almamasının nedeninin, bayram tatili olduğu anlaşıldı. Dizinin yeni bölümünün ise, önümüzdeki hafta (14 Mayıs 2022) cumartesi günü ekranlarda yer alacağını da bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal