13.10.2020-15:42 (Son Güncelleme:26.04.2024-22:32)


1

Eski eşi Selen Sevigen ile davalık olan Gökhan Özen, sosyal medya hesabında kızları ile verdiği pozu paylaştı. Özen, paylaşımının altına düştüğü notla ise çocukları üzerinde psikolojik olarak olumsuzluk yaratacak tavırlar sergilediğini gerekçesiyle kendisinden şikayetçi olan eski eşine göndermede bulundu.



2

Kızları Ada Deren ve Derin Su ile verdiği pozu sosyal medya hesabında paylaşan Gökhan Özen, şu ifadeleri kullandı:



3

(Dünya Kız Çocukları Gününde baba kız aşkı… (Hatırlatalım; çocuklarımı - kanundaki açıkları kötüye kullanarak- benden ayırmış bazı insanlar ve ardından gazetelere yaptırılan haberler vardı; ‘Uzaklaştırmadan dolayı çocuklarını 3 ay boyunca göremeyecek’ yalanına ne oldu?



4

Kanun var hukuk var aldık. Konu; sadece ve sadece ailesinin kendi korktuğu karanlık geçmişleri yüzünden, sudan bahanelerle iki küçük kız çocuğunu çok sevdikleri babalarından ayırmak için uğraşan ‘Allah’sızlar! Allah kitap sevgisi olmayanlar!



5

Çok zorlanarak avukatlar vasıtasıyla bir kaç günlüğüne de olsa bebeklerime kavuştum çok şükür Allah! Canımız ciğerimiz söküldü evladımızla sarılıp uyuyamamıştık kaç zamandır. Bugüne kısmet oldu ama bunu da utanmadan kısıtlatarak baba kızı ayırmaya çalışan kalbi pislere hukuki ve her türlü hak arama mücadelem sonuna kadar devam edecek.)’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr