Gökhan Gönül Operasyonu! İmza Tarihi Belli Oldu

Üst üste kötü sezonlarla hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de şampiyonluk özlemi 6 seneye çıktı. Sarı-lacivertliler yeni sezon mutlak şampiyonluk planlarken, transferde de seçici davranılıyor.

21.07.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 21.07.2020-15:54) Gökhan Gönül Operasyonu! İmza Tarihi Belli Oldu

Mauricio Isla'nın gidişi ve geçtiğimiz zamanlarda Nabil Dirar’ın kaptan Emre Belözoğlu ile geçirdiği tartışma sonucunda sağ bek transferi de yapmayı düşünen Fenerbahçe, Beşiktaş ile kontratını sezon bitiminde sona erdirecek Gökhan Gönül transferini gerçekleştirmek istiyor.

35 yaşındaki deneyimli oyuncu, Beşiktaş ile sona erecek olan kontratını uzatmak için yönetimle anlaşamadı.

2. GOL ESKİ FENERBAHÇELİLERDEN GELDİ

33. haftada Fenerbahçe'yi konuk eden Beşiktaş'ın ikinci golü Fenerbahçeli eski oyuncularından gelmişti. Caner Erkin'in asistinde golü ise Gökhan Gönül atmış ancak tecrübeli sağ bek gole sevinmemişti. Gökhan'ın bu hareketi sosyal medyada taraftarların da dikkatini çekti.

Transfer hakkında Gökhan ise şu açıklamaları yapmıştı: 'Transfer konusunda hiç konuşmuyorum, cevap vermiyorum. Benim işim sahada futbol oynamak, Beşiktaş'ın kontratlı oyuncusuyum. Ne söz verdiysem onu yapıyorum. Şu an için bir şey yok, sezon bittikten sonra ne olur, göreceğiz.'

Gökhan'ın haftaya Süper Lig'in bitmesinin sonrasında Fenerbahçe'ye transfer olacağı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal