Gökhan Çıra'nın konvoyla kışladan alınmasına yönelik tepkiler dinmeyince devreye Milli Savunma Bakanlığı girdi!

Ünlü fenomen Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra'nın bedelli askerlik yaptığı kışladan konvoyla alınmasına yönelik görüntülere Milli Savunma Bakanlığı inceleme başlattı.

04.04.2022-10:35 - (Son Güncelleme: 04.04.2022-10:51)

Sosyal medya hesabından çektiği komik videolar ile kısa sürede ününe ün katan ve daha sonrasında kendinden yaşça küçük futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşamasıyla gündemden düşmeyen Selin Ciğerci ve sevgilisi olay olmaya devam ediyor. Sosyal medyada kazandıkları ün sonrasında çeşitli kollarda iş kuran ve birçok kişiye istihdam sağlayarak vergi rekortmenleri arasına giren Ciğerci, geçtiğimiz ay sevgilisi Gökhan Çıra'yı bedelli askere göndermişti. Ankara Mamak'ta askerlik görevini tamamlayan ve geçtiğimiz günde ailesi tarafından konvoyla kışladan alınan Çıra'nın o görüntüleri sosyal medyada olay oldu. Kısa sürede viral olan videoya ayrımcılık yorumları üst üste yağarken, konuya ilişkin ilk açıklamada da Gökhan Çıra'dan gelmişti. 

Gökhan Çıra için soruşturma başlatıldı

MSB konuya ilişkin inceleme başlattı

Kışladan konvoyla alınmasına yönelik yapılan yorumlara açıklık getiren Selin Ciğerci'nin sevgilisi Gökhan Çıra; ''Kışlada her vatan evladı eşittir' düsturuyla üslerimin talimatları dışına çıkmadım. Hakkımda söylenenlerin aksine süreç başladıktan sonra nükseden hastalığım nedeniyle hastaneye sevk edildim ancak bu da sanıldığı kadar kolay olmadı. Hatta hasta halimle eğitim alanına götürülüp orada bekletildiğim dahi oldu. Yemin töreni çok doğaldır ki herkes gibi benim de ailem geldi. Bazı özel statüdeki devrelerim gibi özel araçlarla değil benimle aynı durumdaki vatan evladı kardeşlerimle birlikte elimde bavulumla yürüyerek geldiğim tören alanına ailem de sivil araç giriş kapısından 2 araçla giriş yaptı. Ben hiçbir surette ayrıcalıklı muamele görmedim ama görenler var mıydı diye sorarsanız eğer evet vardı. Mesela ben süreç boyunca ailemle hiç görüştürülmedim, komutan odasında eşimle dostumla oturup çay da içmedim'' diyerek düşüncelerini dile getirdi. Çıra'nın yaptığı bu açıklama sonrasında da Selin Ciğerci bir paylaşımda bulunarak; ''Gerçekten daha nasıl iftira atacaklar bilmiyorum bir de abisi astsubay ne kadar üzüldü abisi, annesi ve babası. Yok ayrıcalık yapıldı arabalarla içeri girdiler ne kadar çirkin ne kadar yanlış ayıp. Ne yapmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bizim adresimiz evimiz her şeyimiz belli varsa bizim yanlışımız kapımızı çalarlar. Biz ülkemizi çok seviyoruz'' ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyada çok konuşulan ve üzerine tartışılan konu sonrasında yapılan açıklamalarda yeterli olmayınca konuya Milli Savunma Bakanlığı dahil oldu. MSB sosyal medyada yayılan görüntülere ilişkin inceleme başlattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal