Gerrard’ın kızı mafya ile sevgili oldu: Steven Gerrard’ın kızı Lilly-Ella Gerrard kimdir? Ella Gerrard kaç yaşında ve nereli?

Aston Villa’nın teknik direktörü Steven Gerrard'ın kızı Lilly-Ella Gerrard'ın İrlandalı mafya babası Liam Byrne'nin oğlu Lee ile aşk yaşadığı öğrenildi. Bu haberler sonrasında Lilly-Ella Gerrard hakkındaki araştırmalar arttı. Peki Steven Gerrard’ın kızı Lilly-Ella Gerrard kimdir? Ella Gerrard kaç yaşında ve nereli? İşte konu hakkında merak edilenler...

03.10.2022-16:48 - (Son Güncelleme: 03.10.2022-16:48) Gerrard’ın kızı mafya ile sevgili oldu: Steven Gerrard’ın kızı Lilly-Ella Gerrard kimdir? Ella Gerrard kaç yaşında ve nereli?

Liverpool’un efsane futbolcusu ve şuandaki Aston Villa teknik direktörü Steven Gerrard’ın kızı Lilly-Ella Gerrard'ın İrlandalı mafya babası Liam Byrne'nin oğlu Lee ile aşk yaşadığı ifade edildi. Bu haberler sonrasında Lilly-Ella Gerrard hakkındaki araştırmalar arttı. Peki  Steven Gerrard’ın kızı Lilly-Ella Gerrard kimdir? Ella Gerrard kaç yaşında ve nereli?

Steven Gerrard’ın kızı Lilly-Ella Gerrard kimdir?

Lilly-Ella Gerrard 23 Şubat 2004 yılında dünyaya geldi. Annesi Annesi Alex Curran, babası ise Aston Villa teknik direktörü Steven Gerrard'tır. 18 yaşındaki genç kızın Instagram hesabında yaklaşık olarak 189 bin takipçisi bulunuyor.

Gerrard'ın kızı

İngiliz basını Lilly-Ella'nın, 23 yaşındaki Lee Byrne ile nisan ayından beri görüştüğünü duyurdu. Steven Gerrard ve Liam Byrne ise İbiza'da bir barda görüntülenmiş ve magazin sayfaları aşkın gerçek olduğunu açıklamıştı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal