Gerekli önlemler ne zaman alınacak? Başıboş köpekler bu sefer genç kızın canını alıyordu!

Son zamanlarda sürekli olarak gördüğümüz köpek saldırılarına bir tane daha eklendi. Van’da meydana gelen korkunç olayda genç bir kız başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

09.04.2022-10:52 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-11:15)

Her geçen gün bir yenisinin eklendiği başıboş köpek sorununa bir de Van’da yaşanan olay eklendi. Van’a bağlı Tuşba ilçesinde Yüzüncü Yıl Üniversitesi yolunda meydana gelen olayda, genç kızı tek ve savunmasız yakalaya 6 adet köpek, şanssız kızı kovalamaya başladı. 

Yeterli önlemler alınmıyor

Türkiye’de adeta bir sorun haline gelen başıboş köpek problemine dair yetkili isimlerden gerekli önlemlerin alınması beklenirken bu konuda hiçbir somut gelişme yaşanmıyor. Her geçen gün bir yaralanma ya da ölüme sebebiyet veren başıboş köpek meselesi ne zaman mantıklı bir zeminde çözüme oturtulur bilinmiyor.

Yeni köpek saldırısı

Bu sefer başka korkunç bir olay da Van’a bağlı Tuşba ilçesinde meydana geldi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nin yolunda yürüyen genç bir kızın etrafını bir anda 6 tane köpek sardı. Büyük bir korku ve endişeye kapılan genç kız önce ne yapacağını şaşırdı ardından ise bir anlık can havliyle elinde bulunan poşet ve çantalarla köpekleri uzaklaştırmaya çalıştı. Köpekler bir an geri adım attığı an oradan uzaklaşmaya çalışan genç kızı köpeklerin kovalamaya başlamasıyla  6 adet köpek genç kızın yere düşmesine sebep  oldu. Talihsiz kız yere düştükten sonra güvenlik kamerasının açısı dışarısına çıktığı için son durum hakkında henüz bilgi alınamıyor.

Gerekli önlemler ne zaman alınacak? Başıboş köpekler bu sefer genç kızın canını alıyordu!

Belediyelerdeki önlemler yetersiz

Son olarak Van’da meydana gelen bu dehşet verici olay akıllara tekrardan nerede bu önlemler sorusunu gündeme getirdi. Söz konusu belediyelerden yeterli düzeyde önlemlerin alınması beklenirken hiçbir şekilde somut bir adım atılmıyor. Hal böyle olunca her geçen gün istenmeyen olaylara yeni bir haber ekleniyor. 

Genç kızın son durumu bilinmiyor

Üzerine gelen köpeklerle şoka giren genç kız, kendini korumaya çalışarak kaçarken güvenlik kamerası alanından çıktığı görülüyor. Bu sebeple şanssız kız hakkındaki son durum bilinmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal