Köpek saldırıları durmuyor: İşe gitmek için evden çıkan sağlık çalışanı ölümle burun buruna geldi!

Her geçen gün yaşanan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Bu sabah saatlerinde Kırşehir’de meydana gelen olayda sağlık personeli köpek saldırısı sonucu yaralandı.

07.04.2022-10:24 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-12:20) Köpek saldırıları durmuyor: İşe gitmek için evden çıkan sağlık çalışanı ölümle burun buruna geldi!

Bu sabah Kırşehir’de korkunç bir köpek saldırısı daha meydana geldi. Buna göre sabah saatlerinde evinden çıkarak işe gitmek isteyen sağlık çalışanı S.G’ye sokak köpekleri saldırdı. Söz konusu saldırı sonrası sağlık personelinin üzerinde kıyafetler yırtılırken ayağı da kırıldı.

Kıyafetleri yırtıldı

Gelen bilgilere göre, bu sabah saatlerinde Kırşehir’de bir köpek saldırısı meydana geldi. Kılıçlı Köprü çevresinde bulunan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan sağlık personeli S.G. isimli vatandaş evinden çıkıp işe gitmek üzere otobüs durağına hareket etti. Otobüs durağına geldiği sırada birden fazla sokak köpeğini gören S.G. bir süre tedirginlik yaşadı. Ardından 5 adet başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan talihsiz sağlık çalışanı köpeklerden kaçmaya çalıştı.

Köpek saldırıları durmuyor: İşe gitmek için evden çıkan sağlık çalışanı ölümle burun buruna geldi!

Köpeklerin saldırısından kurtulamayan S.G.’nin üzerindeki elbiselerde yırtıklar meydana gelirken, olay yerinden kaçmaya çalışırken düşmesi sonucu ayağında kırıklar oluştu. Olay sonrasında açıklamalarda bulunan şahsın yakınları başıboş köpeklerin son derece tehditkar olduğunu ve Kırşehir Belediyesi'nin bir an önce başıboş sokak köpeklerini toplatması gerektiğini ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal