Gerdek Gecesi Yapılacaklar

Gerdek gecesi yapılması gerekenler ve yapılmaması gerekenleri sizler için derledik. İşte ilk geceyle ilgili hiç bilinmeyen bilgiler...

19.05.2018-15:13 - (Son Güncelleme: 06.12.2021-13:30)

Gerdek gecesi yapılması gerekenler, evlilikte ilk gece yapılması gerekenler, ilk gece nasıl olmalı, gerdek nedir detaylar haberimizde...

Birbiri seven her çiftin sonuç olarak başvurduğu kurumdur evlilik. Evlilik karşılıklı, sevgi, saygı ve hoşgörü gerektirir. Bunların hepsini yapabileceğine inan kişiler evlilik kurumuna adımını atarlar.

GERDEK NEDİR?

Gerdek, evlenen çiftlerin daha önceden yaşamadıysa eğer ilk kez yaşayacağı bir deneyimdir. Kadınların ilk gece korkusu vardır. İlk gece korkusunu kadınlara anlatılan yalan yanlış bilgiler ile aşılamışlardır. Unutmamak gerekir ki dünya üzerinde ki hemen hemen her kadın bu durumu yaşamaktadır.

GERDEK GECESİ YAPILMASI GEREKENLER

İlk gece çiftler birbirlerini daha yeni tanıyıp, keşfedecekleri için yaşanacak olan ilişki kararında tutulmalıdır. İlk gerçekleşecek olan birleşme esnasında erkeğin üstte, kadının altta olması çok daha doğrudur. Bu şekilde hem kadın çok fazla acı çekmez hem de partneri ile göz göze olacağı için romantik bir an oluşur. Evli çift kendi istekleri doğrultusunda gerdek gecesini gerçekleştirdiklerinde kadın açısından ağrısız, acısız olacaktır ve iki taraf içinde sevgi dolu anlar yaşayacaklardır.

EVLİLİKTE İLK GECE YAPILMASI GEREKENLER

Gerdek gecesinde yaşanacak olan ilk deneyimi fazla büyütmemek gerekir. Kadın, erkek fark etmeden iki tarafın da korkularını bir kenara atması gerekir. Kızlar eğer dışarıdan duydukları ya da okudukları bilgilere göre hareket ederlerse bu korkuyu üzerinden atamazlar. Kızlık zarı yırtılması esnasında anlatılan gibi bir acı yaşanmamaktadır. Kızlar kendilerini o anın büyüsüne bıraktığı an düşündükleri kadar acı hissetmeyeceklerdir. Eğer, gerdek gecesinde kız korkuyorsa erkek anlayışlı ve nazik bir tutum sergilemelidir. Bu şekilde çiftler arasında güven sorunu kalmayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal