06.09.2021-13:57 (Son Güncelleme:06.09.2021-13:57)


1

Transfer süresinin bitmesine yakın yapılan transfer teklifleri de gün yüzüne çıkmaya başladı. Galatasaray cephesinden bir transfer teklifi daha gün yüzüne çıkartıldı. Galatasaray, Genoa'nın Mbaye Diagne için transfer teklifi yaptığını açıkladı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray transferde çok hareketli bir dönemi kapatmak üzere. Transfer süresine az bir süre kala sarı kırmızılılarda transfer hareketliliği devam ediyor. Galatasaray'da yeni sezonda takımda transferler kadar takımdan gönderilecek futbolcular da çok büyük gündem teşkil ediyor. Sarı kırmızılılarda bir isimle daha yolların ayrılması gündemdeydi. Bu futbolcu Mbaye Diagne diye geçiyordu. Mbaye Diagne sergilediği sürpriz performanstan sonra Galatasaray'ın transfer stratejilerinin değişmesine neden oldu.



3

Galatasaray'ın Senegalli futbolcusu Mbaye Diagne ile normalde bu sezon yolların ayrılması gündemdeydi. Futbolcu son dönemlerde sergilediği başarılı performans ile planların değişmesine neden oldu. Senegalli futbolcu sergilediği başarılı performans ile Fatih Terim'in tekrar gözüne girdi ve takımdan ayrılmamasına karar verildi. Galatasaray'ın transfer edilmesinden vazgeçtiği futbolcuya sürpriz bir transfer teklifi geldiği ortaya çıktı.



4

İtalya Serie A Ligi takımlarından Genoa'nın, Senegalli futbolcuya talip olduğu öğrenildi. Genoa'nın futbolcu için sarı kırmızılılara 3 milyon eruoluk bir bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray yönetimi bu teklifi teknik adam Fatih Terim'e iletti. Fatih Terim futbolcunun takımda kalmasını istediği için bu teklifi kabul etmedi.



5

Senagalli futbolcu Mbaye Diagne'ye transfer sezonunda Genoa'dan başka Cagliari ve Norwich takımları da teklifler de bulumuştu. Galatasaray gelen bu teklifleri geri çevirmişti. Futbolcunun son dönemlerdeki yükselen performansı ve hırslı mücadeleci oyunu nedeniyle takımda kalmasının istendiği belirtildi.



6

Galatasaray'ın futbolcusu Mbaye Diagne, Ocak 2018'den bu yana 66 maçta attığı 53 gol ile ligin en skorer ismi konumunda bulunuyor. Futbolcu geçen sezon 35 maçta forma giydi ve 14 gol attı 2 asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR