06.09.2021-13:34 (Son Güncelleme:06.09.2021-13:48)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Süper Lig ekibi, sezona kötü başlangıç yapıldığı gerekçesi ile takımın başındaki teknik direktör Çağdaş Atan ile yollarını ayırmıştı. Akdeniz ekibi, Çağdaş Atan'dan boşalan koltuk için teknik adam arayışlarına son hız başlamıştı



2

Alanyaspor'un, Çağdaş Atan'dan boşalan koltuk için listesinde birçok teknik adam ile görüştüğü belirtiliyordu. Alanyaspor takımın başına getireceği teknik direktörü buldu. Akdeniz ekibi resmi olarak yaptığı açıklamada 52 yaşındaki deneyimli teknik direktör Bülent Korkmaz ile anlaştıklarını duyurdu.



3

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, takımın başındaki genç teknik adam Çağdaş Atan ile yolların ayrılmasından sonra hızlı bir şekilde yeni teknik adam arayışlarına koyulmuştu. Alanyaspor hızlı bir şekilde aradığı teknik adamı buldu. Akdeniz ekibi takımın başına Bülent Korkmaz'ın geldiğini açıkladı.



4

Açıklama, Alanyaspor'un resmi sosyal medya hesabından duyuruldu. Alanyaspor, 52 yaşındaki deneyimli teknik adam Bülent Korkmaz ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını duyurdu.



5

Galatasaray'ın eski efsane futbolcusu Bülent Korkmaz, futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlüğe adım atmıştı. Deneyimli teknik adam Süper Lig'de pek çok takımın başında görev aldı. Ayrıca yurtdışında FK Baku takımını da çalıştırdı.



6

. Bülent Korkmaz son olarak 2019/20 sezonunda Konyaspor'da görev yapmıştı. Deneyimli teknik adamın Alanyaspor'un başına geçmesi, Alanyasporlu taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR