Genç Kızın Misafirlikte Sır Ölümü!

Samsun’da akıllara durgunluk veren bir ölüm gerçekleşti. Genç bir kız misafirliğe gittiği evde göğsünden vurulmuş halde bulundu.

30.09.2021-10:28 - (Son Güncelleme: 30.09.2021-10:49) Genç Kızın Misafirlikte Sır Ölümü!

Misafirliğe gittiği evde ölü olarak bulunan genç kızın ölümündeki sır çözülebilecek mi? Samsun’da Şeyda Turan (30) isimli genç bir kız misafirliğe gittiği evde göğsünden vurulmuş halde bulundu. Sır ölümün arakasında neler olabileceği ise araştırılıyor.

MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİ EVDE GÖĞSÜNDEN VURULMUŞ OLARAK BULUNDU

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre sır olay dün akşam saatlerinde Samsun’un Atakum ilçesine bağlı Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Samsun'da, Şeyda Turan (30), misafirliğe geldiği kardeşinin evinde tabancayla göğsünden vurulmuş halde ölü bulundu. Turan, Çorum'da toprağa verilirken, polis, olayın cinayet mi yoksa intihar mı olduğunu araştırıyor. Edinilen bilgiye göre vefat eden Şeyda Turan çorumda yaşıyordu. Samsun’a kardeşini ziyarete geldi. Dün akşam saatlerinde ise Şeyda Turan'ın kaldığı odadan silah sesi geldi. Silah sesini duyan evdekiler ise Turan’ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay hemen yetkililere bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri maktulün göğsünden aldığı kurşun yarası ile vefat ettiğini tespit etti. Turan'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından gönderildiği Çorum'da toprağa verildi. Polis ise Sır ölümün arakasında neler olabileceği araştırıyor.Samsun’da akıllara durgunluk veren bir ölüm gerçekleşti. Genç bir kız misafirliğe gittiği evde göğsünden vurulmuş halde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal