Ankara'daki Parkta Cinayetinin Sebebi Şoke Etti! 17 Gün Sonra Yakalanan Zanlı Anlattı

Ankara’ya bağlı Sincan ilçesinde parktaki bir kişinin öldürülmesi ile ilgili aranan şüpheli 17 gün sonra yakalandı.

29.09.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-11:39) Ankara'daki Parkta Cinayetinin Sebebi Şoke Etti! 17 Gün Sonra Yakalanan Zanlı Anlattı

Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Tandoğan Mahallesi Ahmet Erbağ Parkı'nda 11 Eylül’de gerçekleşen silahlı saldırı sonucu hayatı kaybeden Uğurcan Süleymanoğlu’nun katil zanlısı 17 gün sonra yakalandı. Ankara saklandığı binada polis ekipleri tarafından yakalanan zanlı İbrahim K’nin olayla ilgili Uğurcan Süleymanoğlu’nu, ‘’küfürlü konuşmayın’’ dediği için öldürdüğü öğrenildi. 

17 GÜN SONRA YAKALANDI SEBEBİ BELLİ OLDU 

Zanlı İbrahim K’nın saklandığı belirlenen Ankara’nın Mamak ilçesindeki metruk eve operasyon düzenlendi. Polis ekipleri tarafından yakalanan İbrahim K gözaltına alındı. Zanlının saklandığı evde olayda kullanıldığı belirlenen silah da bulundu. 


Yakalanarak emniyete götürülen zanlı ifadesinde, olay günü parka gelerek mevzulu olduğu bir kişiyi aradığını o esnada parkta Uğurcan Süleymanoğlu’nun kendisini küfürlü konuşmaması yönünde uyardığını ve bu uyarı üzerine sinirlenerek Uğurcan Süleymanoğlu’na ateş edip kaçtığını belirtti. Zanlı İbrahim K, emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince zanlı İbrahim K tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal