Gelinim Mutfakta Kim Elendi? 15 Ocak Bilezikleri Kim Aldı?

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta bir haftanın daha sonuna geldi. Gelinim Mutfakta 15 Ocak Cuma günü 620. bölümü yayınlandı. Peki bu hafta 5 bileziği hangi gelin aldı?

15.01.2021-13:08 - (Son Güncelleme: 15.01.2021-16:35) Gelinim Mutfakta Kim Elendi? 15 Ocak Bilezikleri Kim Aldı?
Kanal D'de her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta programı bu hafta haftanın finali ile ekranlara geldi. 15 Ocak Cuma günü yani bugün 620. bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta programında hangi gelin 5 bileziği alarak haftanın birincisi oldu? İşte haberin detayları...

GELİNİM MUTFAKTA 15 OCAK GÜNÜ KİM ELENDİ?

Gelinlerin yarıştığı ve kayınvalidelerin puan verdiği fenomen yarışma Gelinim Mutfakta bugün haftanın finali ile ekranlara geldi. Gelinim Mutfakta da bugün yani 15 Ocak Cuma günü kaç puanla  yarışmaya veda edecek isim belli oldu. Sevilen yarışma Gelinim Mutfakta programına 57 puanla Memduha veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA 15 OCAK KİM BİRİNCİ OLDU?


Gelinim Mutfakta 15 Ocak günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli olacak.  Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan yarışmacı da belli olacak. Yarışmada bugün en az puanı aıp ayrılan gelin hayallerine veda ederken, en yüksek puanı alıp birinci olan gelin ise kayınvalidesi ile başarısını kutlayacak. Gelinim Mutfakta 15 Ocak Cuma günün birincisi ve çeyrek altını kazanan yarışmacı belli oldu. Bugün kayınvalidelerden tam puan alarak günün birincisi ve 5 altın bileziğin sahibi olan yarışmacı Gizem oldu.

Günlük Puan Tablosu

Gizem : 83

Aysun:81

Zeynep:74

Memduha:57



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal