Gelinim Mutfakta Yarışması Ne Zaman Başlayacak? Gelinim Mutfakta Yarışmasını Kim Sunacak? Gelinim Mutfakta Yarışmasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması, 3. sezonuyla sevenleriyle buluşuyor. Gelinim Mutfakta yarışması ne zaman başlayacak? Gelinim Mutfakta yarışmasını kim sunacak? Gelinim Mutfakta yarışmasına başvuru nasıl yapılır? sorularının cevabı ise haberimizde...

25.12.2020-13:48 - (Son Güncelleme: 07.01.2021-15:33) Gelinim Mutfakta Yarışması Ne Zaman Başlayacak? Gelinim Mutfakta Yarışmasını Kim Sunacak? Gelinim Mutfakta Yarışmasına Nasıl Başvuru Yapılır?

3. sezonuyla ekranlara gelecek olan Gelinim Mutfakta yarışmasnın, ayrıntıları merak konusu oldu. Büyük bir heyecanla izlenen ve bir o kadar da sevilen yarışmanın detayları için haberimizi okumaya devam edin...

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASINI KİM SUNACAK?

3. sezonuyla da hafta içi her gün sevenleriyle buluşacak olan Gelinim Mutfakta yarışmasında, sürpriz değişikliğe gidildi. Daha önce Onur Büyüktopçu'nun sunduğu programın yeni sunucusu Seda Sayan oldu. Samimi ve sevecen tavırlarıyla büyük küçük demeden herkesin kalbinde taht kuran Seda Sayan'ın, programa iddialı bir giriş yapacağı öğrenildi.

Seda Sayan programa dahil olduğunu 'Yeniden hayranlarımla buluşacak olmak benim için mutluluk verici. Mutfakta olmak ve yemek yapmak benim için büyük bir tutkuydu. Ve bu konuda mütevazi olamayacağım ama çok iddialıyım' sözleriyle dile getirdi.

Ayrıca sözlerine 'Her bölümün sonunda çeyrek altın ve her hafta finalinde de 5 altın bilezik dağıtıyoruz. Eli hamarat bütün gelinleri kayınvalideleri ile birlikte Gelinim Mutfakta’ ya bekliyorum. Çıkıp çıkıp gelsinler' şeklinde devam etti.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

3 sezondur hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta, 4 Ocak 2021 Pazartesi günü Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelecek.

GELİNİM MUFTAKTA YARIŞMASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Gelinim Mutfakta yarışmasına katılmak için, internet sitesi üzerinden başvuru formlarını doldurmak yeterlidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal