Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta Programından Neden Ayrıldı? Gelinim Mutfakta'nın Sunucusu Niye Değişti?

Gündüz Kuşağı programı olan Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu bir süre önce Seda Sayan'a devreden Onur Büyüktopçu programı neden bıraktı? Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta programından kendi isteğiyle mi ayrıldı?

12.01.2021-17:31 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-17:31) Onur Büyüktopçu, Gelinim Mutfakta Programından Neden Ayrıldı? Gelinim Mutfakta'nın Sunucusu Niye Değişti?

Kanal D'de ekrana gelen Gelinim Mutfakta programının dört ay sunuculuğunu yaptıktan sonra Onur Büyüktopçu'nun programdan neden ayrıldığı merak konusu oldu. Kanal tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğunu 2018 yılından beri Fatih Ürek yaparken prodüksiyon şirketi ile yollarını sürpriz bir kararla ayırmış ve yerine de Onur Büyüktopçu getirilmişti. Bir süredir programın sunuculuğunu yapan Onur Büyüktopçu'nun Gelinim Mutfakta programından ayrılma sebebi hayranları tarafından hala merak konusu. Büyüktopçu konu ile ilgili ilk kez bir açıklamada bulundu.

YİNE ONUR BÜYÜKTOPÇU GİTTİ, YERİNE SEDA SAYAN GELDİ

Daha önce Tv8'de Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu, programdan ayrılmış yerine ise Seda Sayan getirilmişti. Son olarak Kanal D'deki Gelinim Mutfakta programını sunan Büyüktopçu'nun programı bırakmasıyla yerine Seda Sayan getirildi. İkinci kez aynı kaderi yaşayan sunucudan bir açıklama beklenirken sonunda sessizliğini bozdu. Peki Büyüktopçu ani ayrılık için ne dedi?

ONUR BÜYÜKTOPÇU'NUN GELİNİM MUTFAKTA PROGRAMINDAN AYRILMA SEBEBİ

4 Ocak itibarıyla Seda Sayan'ın sunuculuğunu yapmaya başladığı Gelinim Mutfakta programından Onur Büyüktopçu'nun ayrılması hayranları tarafından büyük merak uyandırdı. İddialara göre Büyüktopçu programdan düşük reytingler yüzünden ayrıldı. Ayrılığın ardından çok geçmeden Büyüktopçu cephesinden müjdeli haber geldi. Yeni program ve dizi tekliflerini değerlendirdiğini söyleyen Onur Büyüktopçu, şu anda görüşmelerinin devam ettiğini, fakat henüz netlik kazanmadığını belirterek bu yıl herhangi bir proje ile yeniden televizyon ekranlarında olacağını duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal