Gelinim Mutfakta Elif ve Ayla neden yok, diskalifiye mi elenme mi, yeni gelen kim?

Kanal D ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programı olan Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekranlara gelmektedir. Programa yeni katılan Elif gelin ve kaynanası Ayla’nın programda olmaması dikkat çekti. İzleyiciler Ayla ve Elif’in neden programda olmadığını merak ediyor. Peki, Ayla ve Elif neden yok? Gelinim Mutfakta Ayla ve Elif nerede, neden yok? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

14.04.2022-15:23 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-15:23) Gelinim Mutfakta Elif ve Ayla neden yok, diskalifiye mi elenme mi, yeni gelen kim?

Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta programı kadrosuna 11 Nisan 2022 tarihinden dahil olan Elif gelin ve kaynanası Ayla’nın 13 Nisan günü yayınlanan programda olmaması merak konusu oldu. Son yayınlanan bölümde Elif gelinin düşük puan almasından sonraki bölümde programda olmaması düşük puan aldığı için mi gelmedi sorusunu akıllara getirdi. Peki, Ayla ve Elif neden yok? Gelinim Mutfakta Ayla ve Elif nerede, neden yok? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Gelinim Mutfakta Ayla ve Elif nerede, neden yok?

12 Nisan Salı günü ekranlara gelen programda Elif Durukan kaynanalardan ve sunucudan 56 puan aldı. Nursel Ergin’in toplamda -10 puan ceza kesmesi sonrasında bir gelinin bu kadar hata yapamayacağı düşünüldü. 13 Nisan Çarşamba günü tüm gözler Elif gelinin üzerindeyken Elif gelin ve kaynanası Ayla programdan ayrıldı.

Elif ve aylaGelinim Mutfakta Elif ve Ayla nerede?

12 Nisan Salı günü ekrana gelen programda düşük puan alan Elif gelinin ertesi gün programa katılmaması puan nedeniyle mi katılmadıkları düşüncesini akıllara getirdi. Konu hakkında açıklama yapan Nursel Ergin şu sözleri ifade etti: “Sağlık sorunlarında dolayı gelmediler. Doktor katılmasına müsaade etmedi.”

Bu durum üzerine sosyal medya da Elif gelinin aldığı ceza puanları nedeniyle programdan ayrıldığı, sağlık sorunlarının sadece bir bahane oldu konuşulmaya başladı. Programdan ayrılmak için belli bir kriterin olması gerektiği ve bu nedenle sağlık sorunlarının bahane edildiği söylendi. Programa iki gün daha devam etseler bile hafta finalinde eleneceği için programdan ayrılması bir farklılık yaratmadı.

Programdan ayrılan Elif gelin ve kaynanası Ayla'nın yerine Pınar Gelin ve kaynanası Melek katıldı.

Gelinim Mutfakta yeni katılan yarışmacılar kim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal