Gelinim Mutfakta kim diskalifiye olacak?

Gelinim Mutfakta isimli yarışmanın 899. bölüm fragmanında yarışma sunucusu Nursel Ergin'in bir yarışmacının diskalifiye edildiğini duyurmasının hemen ardından gözler hangi yarışmacının yarışamadan ayrılacağını merak etmeye başladı. Peki, Gelinim Mutfakta kim diskalifiye olacak?

31.03.2022-01:23 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-01:23) Gelinim Mutfakta kim diskalifiye olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan 'Gelinim Mutfakta'da her hafta 4 gelin kaynanaları ile birlikte yemekleri ve yetenekleriyle yarışıyor. Nursel Ergin’in sunumuyla izleyicileri ekranlara kilitleyen yarışmada daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. 

Gelinim Mutfakta yarışmasının 899. bölüm fragmanı ekranlara yansıtırken, fragmanı izleyen izleyiciler bir şok yaşadı. Nursel Ergin'in tanıtım fragmanında bir yarışmacının diskalifiye edildiğini duyurdu. Bu duyurunun hemen ardında ise 'Gelinim Mutfakta kim diskalifiye olacak?' sorusunun yanıtı aranmaya başlandı.

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye olacak?

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye olacak?

Fragmanda izleyicilere bir açıklama yapan Nursel Ergin'in 899 bölümdür Gelinim Mutfakta’da daha önce hiç yaşanmamış bir şey yaşadıklarını ve yarışmacıdan tartışma yaratan objeyi getirmesini istediğini söylediği görülüyor. 'Bu Telefon kime ait?' diye bir soru soran yarışmanı sunucusu 899. bölümde yarışmadan diskalifiye edilecek olan gelini açıklıyor.

Gelinim Mutfakta'da 898. bölümünde neler oldu?

Gelinim Mutfakta kim diskalifiye olacak?

Yarışmanın formatına aykırı bir şekilde stüdyoda sahipsiz bir telefon bulunduğu öğrenildi. Kurallara aykırı olarak belirlenen yerde bulunan telefonun sahibi olan gelin ve kayınvalidesinin yarışmadan kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle elenecekleri tahmin ediliyor. 

Yarışmanın  bugün yayınlanan bölümünde Beyhan hanımın fenalaşıp hastaneye kaldırılması şüpheleri gelini ve kendi üzerine yoğunlaştırırken Yeşim ve Beyhan hanımın diskalifiye edileceği sorgulanmaya başladı. 

Gelinim Mutfakta yarışmasının 31 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan bölümünde diskalifiye edilecek olan gelin ve kayınvalidenin Damla ve Nuray hanım olduğu da iddia edilirken bu iddianın ise telefonun ortaya çıkması sonrası Miyase ve Yeşim hanımın kendinden emin bir şekilde oturdukları Hasret'in ise rahat olduğu görüntüleniyor. Fakat, Damla ve kayınvalidesi Nuray hanımın da ortada görünmemesi yarışmadan ayrılan yarışmacının Damla ve kayınvalidesi olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal