Gelinim Mutfakta 13 Nisan Çarşamba puanları

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında gündüz kuşağında seyircilerle buluşan Gelinim Mutfakta'nın 13 Nisan Çarşamba günü puanlaması netleşti. Nursel Ergin'in sunumuyla ekranlarda yer alan Gelinim Mutfakta'nın heyecan dolu bölümüyle bugünün birincisi belli oldu. Gelinim Mutfakta 13 Nisan puanlaması ve birinci olan isim haberimizde yer almaktadır

13.04.2022-15:11 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-15:11) Gelinim Mutfakta 13 Nisan Çarşamba puanları

Her hafta 5 altın bilezik ve gün birincisine çeyrek altın kazandıra Gelinim Mutfakta yarışması tüm hızıyla devam ederken 13 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölümün puan durumu belli oldu. 13 Nisan Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının bugün ki kazananı ve gelinlerin aldığı puanlar haberimizde

13 Nisan Gelinim Mutfakta puanlaması

Haftanın başında yarışmaya katılan Elif ve Miyase potadan kurtulmak için mücadele verirken Yeşim ise 5 altın bilezik için büyük aday olarak gösterilmektedir. Haftanın sonunda 5 altın bileziği kazanan isimin kim olacağı merakla bekleniyor. 13 Nisan Çarşamba günü ise yapılan yemekler sonrasında kaynanalar puanlamasını yaptı. Pazartesi ve Salı günü çeyrek altını alan isim Yeşim olurken Çarşamba günü Yeşim'in puan durumu ne oldu?

Gelinim Mutfakta 13 Nisan Çarşamba puan durumu

Hafta içi her gün 13.00'da Kanal D ekranlarında yer alan Gelinim Mutfakta Nursel Ergin sunumuyla devam etmektedir. Haftanın ortasına gelinmesiyle puan durumları merak konusu oldu. Haftaya güzel başlayan Yeşim istikrarını devam ettirebilecek mi? Kaynanalar gelinlerini bulmak için yaptıkları riskli puanlama sonuçlarıyla heyecan artıyor. Gelinim Mutfakta 13 Nisan Çarşamba günü yapılacak puanlama sonucunda bilezikleri alacak kişi tahminleri doğmaya başlayacak.

13 Nisan Gelinim Mutfakta puanlaması

Damla yarışmaya üçüncü defa geldiğinde Miyase’nin aldığı bileziklere ve altınlara laf etmiş ve “Ben yokken aldınız. Şimdi ben varım” diyerek küçümsemişti. Lakin Damla geldiğinde beri sadece bir defa varlık gösterebilmesi, dikkatlerden kaçmadı. Damla rakiplerinin olumsuz eleştirileri sonucunda yeteneğini kanıtlayarak bilezikleri almak için kolları sıvadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal