Gece dışarıdan gelen sesler yüzünden uyandı, kardeşinin aracını yaktığını gördü!

Manisa'nın Kula ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 33 yaşında olan S.B. gece uyuduğu sırada sokaktan gelen seslerin üzerine rahatsız olup uyandı. Pencereden baktığında ise aracının alevler içinde yandığını gördü. Aracının, husumetli olduğu erkek kardeşi E.C.'nin ateşe verdiği öğrenildi. Polis yaşanılan olay ile alakalı üç kişiyi gözaltına aldı.

17.08.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 17.08.2022-13:25) Gece dışarıdan gelen sesler yüzünden uyandı, kardeşinin aracını yaktığını gördü!

Akgün Mahallesi'nde gece saat 02.30 sularında yaşanılan olayda iddialara göre S.B. (33), dün gece vakti sokaktan gelen seslerden rahatsız olup uyanmıştı. Pencereden baktığında park halindeki aracının yandığını gören S.B. hemen dışarıya çıkarak aracını söndürmeye çalıştı, komşuları ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ni çağırdı.

Öz kardeşinden şikayetçi oldu

Gelen ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan aracı söndürdü. Polis merkezinin yolunu tutan S.B. ise, aralarında husumet bulunduğu erkek kardeşi E.C. ve eşi Z.C.'den şikayetçi oldu.

Güvenlik kamerası yaşanılan olayı kaydetti

Güvenlik kamerası yaşanılan olayı kaydetti

Olay anını hafif ticari yanan S.B.'nin evindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, ceket ve kapüşonlu bir şüphelinin elinde bulunan şişe ile yürüyerek aracın başına geldiği görüldü. Ardından şişeyi aracın sol ön kaputunun üzerine bırakan ve içerisindeki yanıcı maddeyi ateşe veren şüphelinin olay yerinden yürüyerek uzaklaştığı görüldü.

Kardeşinin aracı yaktığı belirlendi

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, aracı ateşe veren şüphelinin S.B.'nin kardeşi E.C. olduğu tespit edildi. Olay ile ilgili E.C. ve eşi Z.C. ile aracın yerini E.C.'ye gösterdiği tespit edilen T.Ö. (38) gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Polisin olay ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal