Hamile kadın aşerip sandviç siparişi verdi, az daha canından oluyordu! Sandviçin içinden çıkanı görünce şoka uğradı

İngiltere'de yaşayan hamile kadın sandviç aşermiş ve ünlü bir fastfood markasından sipariş vermişti. 21 yaşındaki Nerice Moyse, gelen sandviçin içini açıp kontrol ettiğinde ise dehşete düşüren görüntü ile karşı karşıya kaldı. Şanssız anne adayı olan Moyse, sandviçin boyutunda olan tırtıklı bıçağı görünce şoka uğrayıp ne yapacağına karar veremedi.

17.08.2022-09:35 - (Son Güncelleme: 17.08.2022-09:35)

21 yaşındaki anne adayı, ünlü fastfood markasından sipariş verdiği sandviçin içinden uzun tırtıklı bıçak çıktığını iddia edip, restoran tarafından özür bekliyor.

Sosyal medya hesabından paylaştı

Hamilelik sürecinde olduğu için yediklerine dikkat ettiğini ifade eden Moyse, yaşadığı söz konusu olayı Facebook hesabı üzerinden bir video ile paylaştı. Bıçağın bir başkasına değil de kendisine denk geldiği için memnun olduğunu ifade eden kadın, "Küçük bir çocuk veya gencin onu bulduğunu hayal edin?" dedi.

Restorandan açıklama geldi

Restorandan açıklama geldi

Restoran tarafından yapılan basın açıklamasına göre, "Tüm konukların sağlığı ve güvenliği bizim için çok önemlidir ve tüm Franchise Sahiplerinin yüksek gıda güvenliği standartlarını korumaları ve her zaman konukların memnuniyetine yönelik ürünler sunması beklenmektedir. Olay dikkatimize sunulduğundan beri, bunu iyice araştırdık ve ekip, bilgilendirildikten hemen sonra müşteriden özür diledi." dendi.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal