TEM otoyolunda yangın! Yolcu otobüsü cayır cayır yandı

Bolu'da gerçekleşen olayda TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan yolcu otobüsü alev alev yanmaya başladı. Yaşanılan olayda can kaybı olmazken, yolcu otobüsü kullanılamaz hale geldi.

16.08.2022-11:47 - (Son Güncelleme: 16.08.2022-17:16)

Sabah saat 6.30 sularında TEM Otoyolu Çaydurt mevkiinde, Trabzon'dan İstanbul'a seyir halinde olan Barış Baca idaresindeki otobüste henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. 45 yolcunun olduğu otobüsten duman çıktığını gören sürücü, aracı emniyet şeridine çekip yolcularına otobüsten inmelerini istedi. Yolcular otobüsten inmesinden hemen sonra araç alev alev yanmaya başladı. 


Kendi imkanları ile aracı söndürmeyi başaramayan sürücü, yaşanılan durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Alınan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri yangını 1 saatlik çalışmanın sonucunda söndürebildi. Alev alev yanan otobüs ise kullanılamaz hale geldi. Çıkan yangından dolayı TEM'in İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. Çıkan yangında soğutma çalışmalarının ardından trafik tekrardan normale döndü. Yangın ile ilgili açıklamalar yapan yolcular, otobüsün yanmadan önce arızalandığını ve dinlenme tesisinde tamir edildiğini söylediler.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal