Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe Galibiyeti Hakkında Konuştu!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, geçtiğimiz hafta Süper Lig'de Fenerbahçe'ye aldıkları galibiyet ve ligde bu hafta oynayacakları Kayserispor maçıyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarla büyük bir ses getirdi.

17.12.2021-09:16 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-09:48)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında büyük bir sürprize imza atarak kendi sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Gaziantep Futbol Kulübü haftanın en çok dikkat çeken sonuçlarından birine imza attı. Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe galibiyetinin ardından ligde bu hafta oynayacakları Kayserispor maçının hazırlıklarına vakit kaybetmeden başlarken Teknik Direktör Erol Bulut, gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

EROL BULUT'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını gerçekleştirdikleri antrenmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

FENERBAHÇE'YE KARŞI HAK ETTİĞİMİZ BİR PUAN ALDIK

Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ederek yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Sonuçta da hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. İç sahada performansımız iyiydi, bunu Fenerbahçe maçında da gösterdik. Bu performansı dış saha maçlarında da göstermek istiyoruz. Deplasman maçlarında da şeytanın bacağını kırmak istiyoruz.

MAÇIN İÇERİSİNDE FARKLI SİSTEMLERLE OYNADIK

Fenerbahçe maçında 4’lü sistemle yani 4-2-3-1’le başladık. Ondan sonra maç içerisinde 3 kez daha sistem değiştirdik. Yani toplam 4 kez sistem değiştirdik. Maç içerisinde ara ara 5-2-1-2, 5-3-2, 5-4-1 gibi sistemleri oynadık. Bu sistemleri hep çalışıyoruz. Tek bir sistem üzerine değil, birkaç sistemle oynuyoruz ama an felsefemiz aynı. Bunu da oyuncularımız 90 dakika boyunca iyi uyguladık.

FENERBAHÇE'YE ATTIKLARI GOL HAKKINDA...

Joao’nun attığı ilk gol (Fenerbahçe maçı) mükemmel bir goldü. Belki de yılın gollerinden birini attı. Sadece Joao değil takım olarak çok iyiydik. Üçüncü golün hazırlanışı da takım açısından çok iyiydi. Baktığımız zaman maç içerisinde yakaladığımız bazı pozisyonları değerlendirebilseydik sonuç çok daha farklı olabilirdi. Sonuç olarak 3 gol atarak galip geldiğimiz için mutluyuz.

KAYSERİSPOR KARŞILAŞMASI İLE İLGİLİ OLARAK

Kayserispor ile deplasmanda zorlu ve önemli bir maç oynayacağız. Kayseri maçının iki takım için iyi bir maç olmasını istiyoruz. O maçta inşallah stada dolu olur, çünkü futbol taraftarla güzeldir. Kayseri taraftarı da stadı doldurur ve herkese güzel bir maç izletiriz. Maçın sonunda da 3 puan alıp Gaziantep’e dönmek istiyoruz. Onlar da galip gelmek isteyecektir ama biz 3 puan alarak orta sıralara ve üst sıralara biraz daha yaklaşmak istiyoruz. Kayseri deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz.

İLK YARIYI KAPATMAK İSTEDİĞİMİZ YER...

Ligin ilk yarısının bitmesine 3 maç kaldı. Bu 3 maçtan 3 galibiyet alarak 9 puanla puanımızı 30’a çıkarmak ve ilk yarıyı öyle kapatmak istiyoruz. Bugüne kadar oynadığımız maçlardaki futbollar, yakaladığımız pozisyonlarla en az 5-6 puan daha fazlamız olması gerekiyordu ama olmadı. Son 3 maçta 3 galibiyet alarak ilk yarıyı kapatmak istiyoruz. İkinci yarıya da yapacağımız birkaç transferle en iyi şekilde girmek ve sezonu en iyi noktada bitirmek istiyoruz.

EROL BULUT TARAFTARLARA SESLENDİ

Taraftarlar büyük maçlarda bizi daha çok destekliyor. Taraftarlarımız Fenerbahçe maçında da bizi iyi destekledi ama sezon içerisinde sadece büyük maçlar yok. Diğer maçlar da var. Taraftarlarımızın her maç bizim yanımızda olarak bize destek vermelerini istiyoruz. Biz de onlara iyi futbol ve galibiyetler sunmak istiyoruz. Fenerbahçe maçında da bize, futbolculara ve kulübe olan destekleri için taraftarlara çok teşekkür ediyoruz. Her maç bizim yanımızda olmaya devam etsinler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal