Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe Galibiyetinin Ardından Konuştu

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahalarında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

14.12.2021-11:32 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-12:19)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında kendi sahasında ligde üst sıralara yükselmeyi hedefleyen Fenerbahçe'yi konuk eden Gaziantep Futbol Kulübü, taraftarları önünde oynadığı mücadelede sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak çok önemli bir üç puan kazandı.

FENERBAHÇE'NİN HAYALLERİNİ EROL BULUT YIKTI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve takımdan ayrıldığı süreçte uzun bir süre gündemden düşmeyen Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut, sarı lacivertli ekibe karşı görev aldığı kritik karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı.

EROL BULUT'TAN GALİBİYETİN ARDINDAN AÇIKLAMALAR

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında aldıkları 3-2'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün zor maç olacağını biliyorduk. Hem bizim için hem de Fenerbahçe için önemli olduğunu biliyorduk. Çünkü onlar üst sıraya tırmanmak istiyor. Biz de alttan yukarı çıkmak istiyorduk. Maça iyi başladık. Ama golü bulduktan sonra istemesek de oyuncular geri çekildi. Doğal olarak geri çekilince Fenerbahçe üstümüze geldi ama ikinci yarı doğru taktikle golleri bulduk. Bugün 3 attık ama 4-5 olabilirdi. Hak ettiğimiz bir 3 puanı aldık. Deplasmanda tek beraberliğimiz var, kalan maçları kaybettik. İyi oynamamıza rağmen maalesef kazanamadık. Göztepe, Trabzonspor bunlardan bazıları. Sonuca baktığımız zaman hatalarımız da oldu deplasmanda ama rakibin hatalarını da değerlendiremedik. Bunları çalışarak gidereceğiz. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal