Sivasspor - Galatasaray Maçının Ardından Ahmet Çakar'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılılar, karşılaşmadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılırken maçın ardından Ahmet Çakar'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

14.12.2021-11:32 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-11:41)

Süper Lig'de dün Sivas'ta çok kritik maç oynandı. Oynanan karşılaşmada Sivasspor kendi evinde Galatasaray'ı ağırladı. Sivasspor'un, Galatasaray'ı ağırladığı maçta kazanan taraf Sivasspor oldu. Sivasspor zorlu karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrılmayı başarırken maçta çok tartışmalı pozisyonlar yaşandı. Oynanan maçta hakem yoğun eleştiriler alırken maçın ardından ünlü yorumcu Ahmet Çakar'dan dikkat çekecek açıklamalar geldi. Ahmet Çakar maç ile ilgili yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.


AHMET ÇAKAR'DAN SES GETİREN PENALTI AÇIKLAMASI

Ahmet Çakar, Sivasspor ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi değerlendirdi. Ahmet Çakar'ın özellikle oynanan maçta penaltı tartışmalarıyla ilgili yaptığı açıklama gündemi salladı. Ahmet Çakar maç sonunda yaptığı açıklamada, 'Galatasaray için dün gece lig bitti... Oyun olarak bitti, puan olarak bitti! Maça bakınca da koskoca 90 dakikada ve uzatmalarda bir tane pozisyonları yok. Haftalardır hakem mağduru olan Galatasaray dün de önemli bir mağduriyet yaşadı. Luyindama ile Muslera çarpıştı, ardından da gol geldi. Burada bir problem yok. Hakemin devam ettirmesi doğru ama bu pozisyondan önce Diagne'ye yapılan o kadar net bir penaltı var ki... Hadi hakem görmedi, VAR ne iş yapar? O penaltıyı verseler, Galatasaray öne geçecek, vermediler dönen top gol oldu ve Sivas kazandı.'
'Hakem diyoruz ama Galatasaray 3 puanı hak edecek hiçbir performans ortaya koyamadı. Acı olan ligin bundan sonra Galatasaray için nasıl geçeceği. Daha ligin yarısı gelmeden havlu atmış durumda.' ifadelerine yer verdi.

AHMET ÇAKAR'IN AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Ahmet Çakar'ın, Galatasaray'ın tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada gündeme oturdu. Ahmet Çakar'a yaptığı yorumlardan dolayı bazı taraftarlardna yoğun destek gelirken bazı taraftarlardan da çok yoğun şekilde eleştiriler geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal