Fenerbahçe'de Miguel Crespo Beşiktaş Derbisinde İlk 11'de Oynayacak!

Fenerbahçe'de takımın teknik direktörü Vitor Pereira'nın büyük bir ısrarıyla transfer edilen Miguel Crespo son maçlarda adından söz ettirirken yıldız futbolcunun Beşiktaş derbisinde de ilk 11'de oynayacağı açıklandı.

16.12.2021-18:22 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-18:32)

Fenerbahçe'de Portekizli Miguel Crespo adeta rüzgar gibi esiyor. Portekizli yıldız futbolcu özellikle son dönemdeki etkili performansıyal büyük beğeni kazandı. Futbolcunun durumu gerek Fenerbahçe takımı gerek Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yoğun övgü aldı.
Yeni sezona 3-4-3 sistemi ile başlayan ve bu dizilişte ısrarcı olan Vitor Pereira için sol kanada alınacak futbolcu büyük önem taşıyor. Fakat orta sahaya da takviye gerekiyodu. Orta sahada benzer tarzda çok fazla futbolcu olduğu için Vitor Pereira bu bölgeye daha sert ve fizik gücü yüksek bir futbolcu istiyordu. Bu anlamda Vitor Pereira vatandaşı olan Crespo'nun transferi için yönetime ısrar etti ve futbolcu takıma kazandırıldı.


MİGUEL CRESPO FORMAYI KAPTI

Portekizli futbolcu özellikle Galatasaray derbisinde attığı gol ile gerek Fenerbahçe takımının gerek Fenerbahçeli taraftarların resmen sevgilisi haline geldi. Futbolcu Galatasaray maçındaki performansını her maç üstüne koyarak sürdürdü. Futbolcu Fenerbahçe'nin Süper Lig'de Göztepe ve Gaziantep FK maçlarında oynadığı futbolla da alkışları üzerine topladı. Crespo'nun, Beşiktaş derbisinde de ilk 11'de yerinin garanti olduğu aktarıldı.

MİGUEL CRESPO'NUN YANINDA JOSE SOSA VEYA ZAJC GÖREV ALACAK

Portekiz takımı Estoril'den transfer edilen genç yıldızın yanında ise derbide Jose Sosa ya da Miha Zajc'tan birinin görev alacağı aktarıldı. Bu anlamda Miguel Crespo kendi karakteristik orta saha özelliklerini daha rahat kullanabilecek. Kesisi ve defansif özellikle için transfer edilen başarılı yıldız derbi karşılaşmasında da bu özelliklerine odaklanabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal