VAR Spor Toto 1. Lig'de de Devreye Girecek!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022-2023 sezonundan itibaren Spor Toto 1'inci Lig maçlarında da VAR teknolojisinin kullanılacağını açıkladı.

16.12.2021-18:01 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-18:07) VAR Spor Toto 1. Lig'de de Devreye Girecek!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2022-2023 sezonundan itibaren Spor Toto 1'inci Lig maçlarında da VAR teknolojisinin kullanılacağını belirtti.
TFF, 2022-2023 sezonundan itibaren Spor Toto 1'inci Lig maçlarında da VAR teknolojisinin kullanılacağını belirtti.

TFF'DEN VAR AÇIKLAMASI GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 'Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karara göre 2022-2023 sezonundan itibaren Spor Toto 1'inci Lig müsabakalarında da VAR teknolojisi kullanılacaktır. MHK önümüzdeki sezona hazırlık kapsamında bu haftadan itibaren yeni bir projeyi başlatma kararı almıştır. VAR sertifika sürecini tamamlayan ancak henüz müsabakalarda görev almamış hakemlerden yeni bir havuz oluşturulacaktır. VAR Adayı hakem havuzu içinde yer alacak bu hakemler bu haftadan itibaren Spor Toto Süper Lig 'de AVAR2 görevine atanacaklardır. Görev verilecek AVAR2 hakemlerinin maç sayılarının arttırılarak tecrübe kazanmaları ve önümüzdeki sezona daha iyi hazırlanmaları hedeflenmektedir.' ifadelerine yer verdi.

TFF'NİN VERDİĞİ KARAR BÜYÜK SES GETİRDİ

Türkiye Futbol Fededasyonu (TFF)'nin gelecek sezon Spor Toto Süper 1.Lig de de VAR teknolojisinin kullanılmasına karar vermesi gerek takımlar tarafından gerel taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti. Alınan karar, Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü. Alınan karar sosyal medyada da büyük dikkat çekti. Alınan karar sonrası bazı taraftarlar olumlu yaklaşırken bazı taraftarlar da VAR kararının Spor Toto 1. Ligde'de uygulanmasına büyük tepki gösterdiler. Konuyla ilgili sıcak gelişmeler takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal