Gaziantep FK Trabzonspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Gaziantep TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de günün son maçlarından birisi Gaziantep FK ile Trabzonspor arasında oynandı. Maçın özet görüntülerini izlemek isteyenler ise arama motorlarına yönelerek Gaziantep FK Trabzonspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Gaziantep TS youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırmaya devam ediyor. Maçın özet görüntüleri için yapılması gerekenler haberimizde...

09.04.2022-22:10 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-17:00) Gaziantep FK Trabzonspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Gaziantep TS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında merakla beklenen karşılaşmada Gaziantep Futbol Kulübü kendi sahasında lider Trabzonspor'u konuk etti. Bordo mavili ekibin maçın başından son düdüğüne kadar üstün oynadığı karşılaşmada kalecilerin sergilediği performans skor tabelasının değişmemesine neden oldu. Ev sahibi ekip Gaziantep'in ise iyi bir direnç sergilediği mücadelede taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Lider Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ilan etmeye hazırladığı şampiyonluğunu bir hafta ertelemiş oldu.

Gaziantep FK Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynandı?

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftada oynanacak olan Gaziantep FK Trabzonspor mücadelesi Cumartesi günü saat 20.30’da Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynandı. Kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında izleyenlerle buluştu.

Gaziantep FK Trabzonspor maçı hakemi belli oldu

Süper Lig’de Gaziantep FK ile Trabzonspor’u karşı karşıya getirecek olan karşılaşmada Erkan Özdamar düdük çaldı. Karşılaşmada Hakan Yemişken ile Deniz Caner Özaral yardımcı hakemler oldu. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturdu.

Gaziantep FK - Trabzonspor

Gaziantep FK-Trabzonspor 11'ler:

Gaziantep FK: Günay, Tosca, Caulker, Ertuğrul, Kitsiou, Doğan, Furkan, Maxim, Sagal, Muhammed, Figueiredo.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Hugo, Denswill, Dorukhan, Hamsik, Visca, Nwakaeme, Cornelius

Zorlu karşılaşmada Trabzonspor’da Trondsen, Siopis, Bakasetas ve Djaniny takımlarını yalnız bırakacakken, Gaziantep FK’da ise Merkel, Mendyl, Börven ve Djilobodji maç kadrosunda yer almayacak. Maçın özeti ise Bein Sports’un internet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal