Fenerbahçe Galatasaray maçı eksik, kart cezalısı ve sakat oyuncular listesi

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile Galatasaray 10 Nisan Pazar günü derbi maçı ile karşı karşıya gelecekler. Her iki takımdaki eksik oyuncuların kim oldukları merak edilmeye başlandı. İşte, Fenerbahçe Galatasaray maçı eksik, kart cezalısı ve sakat oyuncular listesi..

08.04.2022-13:22 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-13:39) Fenerbahçe Galatasaray maçı eksik, kart cezalısı ve sakat oyuncular listesi

Süper Lig'in 32'inci hafta maçlarında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ı 10 Nisan Pazar günü konuk olarak ağırlayacak. Her iki takımın sahadaki eseli rekabeti merakla beklenirken taraftarlar maçın başlayacağı saati iple çekmeye başladı.


Türk futbolunun güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig'in 32'inci hafta maçları için dev derbide Kadıköy'de buluşacaklar. 10 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma yalnızca Türkiye'de değil, tüm dünyada büyük bir ilgi ile takip edilecek.

112 yıldır iki rakip takım olarak tam 394 kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, bu hafta sonu oynanacak olan 395. karşılaşmalarında eksik oyuncularının kim oldukları da taraftarlar tarafından merak edilmeye başlandı.


İşte, Fenerbahçe Galatasaray maçı eksik, kart cezalısı ve sakat oyuncular listesi

FENERBAHÇE

CEZALI

SARI KART SINIRINDA

Luiz Gustavo Filip Novak

İrfan Can Kahveci

Min-Jae Kim

SAKAT & KADRO DIŞI

Mesut Özil Ozan Tufan

Tisserand

GALATASARAY

CEZALI

SARI KART SINIRINDA

Fernando Muslera Emre Kılınc

SAKAT & KADRO DIŞI

Mostafa Mohamed

Sofiane Feghouli

Kerem Aktürkoğlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal