Fenerbahçe Galatasaray derbisi hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımlı? Atilla Karaoğlan hakkında bilgiler

Süper Lig'in 32'nci haftasında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ile Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği bildirildi. TFF'den yapılan açıklama sonrası Fenerbahçe Galatasaray derbisi hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımlı? şeklinde sorular sorulmaya başlandı. İşte, Atilla Karaoğlan hakkında bilgiler...

07.04.2022-12:36 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-12:36) Fenerbahçe Galatasaray derbisi hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımlı? Atilla Karaoğlan hakkında bilgiler

Fenerbahçe Süper Lig'in 32. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ı kendi sahasında konuk olarak ağırlayacak. Daha önceki karşılaşmaları gibi zorlu geçmesi beklenilen iki takım sahada Süper Lig kozlarını paylaşacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan bir açıklamada ise Süper Lig'in 32. hafta maçlarını yönetecek hakemleri an belirlendiği bildirildi.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımlı?

TFF'den yapılan yazılı açıklamada, 10 Nisan Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe ile Galatasaray derbisinde hakem Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı bildirildi. Ezeli rakipler Fenerbehçe ve Galatasaray'ın Ülker Stadı'nda saat 20.30'da karşı karşıya geleceği maçı yöneten Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Karşılaşmada Onur Öztoprak ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımlı?

Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımlı?

22 Haziran 1986 yılında Sakarya'da doğan Atilla Karaoğlan, Süper Lig'de görevli bir Türk hakemdir. Asıl mesleği öğretmenli olan Atilla Karaoğlan aynı zamanda futbol antrenörlüğü alanından mezun olmuştur. Babası eski bir futbolcu olan Atilla Karaoğlan, hakemlik kariyerine 2007'de başlamıştır. 2019-2020 sezonu itibariyle Süper Lig'de görev almaya başlamıştır.

Bu sezon yönettiği maçlarda tüm dikkatleri üzerine çeken 33 yaşındaki Atilla Karaoğlan, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe-Kayserispor maçını yönetmiş ve Fenerbahçe deplasmanda maçı 4-0 almıştı.

Karaoğlan ayrıca; 29'uncu hafta maçında Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbiyi 23'üncü hafta maçlarında ise Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan derbi maçında düdük çalmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal