Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Konyaspor'u mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu!

Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor zorlu Konyaspor karşısında sahasında 3 puan almayı başardı. Takımın teknik direktörü Bülent Korkmaz maç sonrasında iyi oyunla karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıklarını vurguladı.

09.04.2022-18:57 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-19:07) Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Konyaspor'u mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu!

Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile Konyaspor arasında çok kritik bir maç oynandı. Süper Lig'de tutunma çabası veren ve ligde 2.lik hedefi olan Konyaspor arasında oynanan maç nefes kesti. Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor zorlu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı başardı. Maçın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galibiyet hakkında konuştu

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, ' Alanyaspor maçındaki ikinci yarıdaki oyunun karışımı bir oyun galibiyete ortak olmamızı sağladı. Konyaspor'un iyi bir takım oyunu oynadıklarını görüyoruz. Biz de kendi evimizde iyi oynadık ve Konyaspor'dan oyun anlamında oldukça üstündük. Bunu da galibiyetle sonuçlandırdık.' ifadelerine yer verdi.


Son haftalar heyecan kesiyor

Süper Lig'de alt sıralarda büyük bir heyecan yaşanıyor. Çaykur Rizespor'da alt sıralarda yer alan takımlardan birisi olarak yer almakta. Bu anlamda Karadeniz ekibinin durumu futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip edilmekte. Çaykur Rizespor'un son olarak Konyaspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyet gerek Karadeniz ekibinde gerek Türk futbolunda gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal