Göztepe Kayserispor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Göztepe Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında oynanan Göztepe Kayserispor maçının sonucu gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Maçın özet görüntülerini merak edenler ise internet üzerinden Göztepe Kayserispor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Göztepe Kayseri youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.

09.04.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-11:48) Göztepe Kayserispor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Göztepe Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftasında oynanan ve küme düşme hattını yakından ilgilendiren Göztepe - Kayserispor karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Konuk ekip Kayserispor'un 2-1'lik galibiyetle ayrıldığı mücadelede oynanan oyun nefesleri kesti. İzmir ekibi Göztepe ligde kalabilme adına alt sıralardan kurtulmak için üç puana ihtiyacı olan karşılaşmada büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak eli boş ayrıldı. Konuk ekip Kayserispor ise son haftalardaki kötü form grafiğini bu hafta Göztepe karşısında aldığı galibiyet ile birlikte sonlandırmış oldu. Kayserispor bu galibiyet ile moral depolarken ev sahibi ekip Göztepe ise ligde kalabilme umutlarını zora soktu.

Göztepe Kayserispor maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta karşılaşması olan Göztepe Kayserispor maçı Cumartesi günü saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynand. Kritik karşılaşma Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlandı. Zorlu karşılaşmada tecrübeli hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. 

Göztepe - Kayserispor

Göztepe’de tehlike çanları devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de haftalardır küme düşme hattından kurtulamayan İzmir ekibi Göztepe, son olarak kendi sahasında oynadığı Kayserispor karşılaşmasında da sahadan mağlubiyetle ayrılarak umutlarını zora soktu. Ligin bitimine kısa bir süre kalmışken kümede kalma hesaplarını zora sokan Göztepe kalan maçlarda galibiyetler alarak ligde kalmak istiyor.

Kayserispor derin bir nefes aldı

Kayserispor Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarının tepkisini toplarken, son olarak deplasmanda oynanan Göztepe karşılaşmasında alınan galibiyet ile birlikte moraller yeniden yerine geldi.

Göztepe - Kayserispor maçı ilk 11’leri:

Göztepe: Piric, Kerim, Kahraman, Arslanagic, Berkan, Nwobodo, Soner, Aytaç, Lourency, Halil, Santo

Kayserispor: Lung, Ramazan, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Campanharo, Abdulkadir, Bertolacci, Emrah, Thiam, Gavranovic

Göztepe Kayserispor maçının özeti için maç sonrasında Bein Sports’un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal