Çaykur Rizespor Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 Rize Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi Çaykur Rizespor ile Konyaspor arasında oynandı. Maçın özet görüntülerine ulaşmak isteyen kişiler ise internet üzerinden Çaykur Rizespor Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Rize Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini yoğun bir şekilde araştırıyor. Maçın özet görüntüleri için bilinmesi gerekenler haberimizde...

09.04.2022-17:30 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-11:55) Çaykur Rizespor Konyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1  Rize Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında hem küme düşme hattını hem de üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Çaykur Rizespor kendi sahasında Konyaspor'u ağırladı. Bu sezonun en çok çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Konyaspor, öne geçtiği Rizespor deplasmanında üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı .Taraftarı önünde Konyaspor'a karşı aldığı galibiyet ile birlikte moral depolayan Çaykur Rizespor, kalan maçlarında iyi bir galibiyet serisi yakalayarak ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.

Çaykur Rizespor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynandı?

Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta karşılaşması olan Çaykur Rizespor Konyaspor maçı Cumartesi günü saat 16.00’da Çaykur Didi Stadyumu’nda oynandı. Kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu.. Çaykur Rizespor Konyaspor maçını hakem Ali Şansalan yönetti.

Rizespor - Konyaspor

Rizespor yeniden umutlandı!

Spor Toto Süper Lig'de kalabilme adını kalan haftalardaki maçlarını kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Çaykur Rizespor, ligin en formda ekiplerinden biri olan Konyaspor'a karşı geriye düştüğü karşılaşmada aldığı 2-1'lik galibiyet ile birlikte umutlarını yeniden tazeledi.

Konyaspor ikincilik şansını riske attı

Bu sezonun en flaş ekiplerinden biri olan Konyapsor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu hafta oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Konyaspor, aldığı 2-1'lik mağlubiyet ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Aldığı mağlubiyetle ikincilik şansını riske atan Konyaspor'da moraller bozuldu.

Çaykur Rizespor - Konyaspor maçı 11'ler

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, Holmen, Ponck, Cemali, Phiri, Gedson, Sabo, Alper, Boyd, Pohjanpalo

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdulkerim, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Çekici, Amilton, Bytyqi, Cikalleshi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal