Gazeteci Nevşin Mengü anlattı: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu bitiren hatalar

Gazeteci Nevşin Mengü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun hatalarını sıraladı.

10.05.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-11:51)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Doğu Karadeniz'e yaptığı ziyarette Nagehan Alçı'nın da yer almasına ilişkin tepkiler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Nevşin Mengü, söz konusu olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nu bitiren hataları sıraladı.

Büyük hayal kırıklığı oldu

Nevşin Mengü 25 Ocak’tan bu yana Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı hatalara ilişkin:" 25 Ocak’ta müthiş kar yağdığı gün İngiliz büyükelçiyle yemek yemesi ve krizin iletişiminin bir türlü doğru yönetilememesi. 5 Nisan’da İSKİ suya zam yaptı ki İmamoğlu iktidara geldiğimde su fiyatlarını düşüreceğim demişti. 6 Nisan’da öğrenci akbiline yüzde 40 zam yapıldı bunu da İBB artan enerji fiyatlarına bağladı ama öğrenciler için büyük hayal kırıklığı oldu. 9 Nisan’da Ulaştırma Bakanıyla Atatürk Havalimanı üzerinden atıştı, “Ben belediye başkanı olduğum sürece o havalimanını yıktırmayacağım.” diye. Öyle demiş ama bugün Çiğdem Toker, Atatürk Havalimanı’nın Millet Bahçesine çevrilmesi için davet usulü 6 şirketin davet edildiğini yazmış. Madem İmamoğlu kendisi siper oldu keşke Karadeniz’e gideceğine bu konuyu gündeme getirseydi de biz Çiğdem Toker’den öğrenmeseydik." ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal