Nevşin ismi ne demek? Mengü anlamı nedir, ne demek? Nevşin Mengü kimdir, evli mi, kaç yaşında, nereli?

Gazeteci Nevşin Mengü'nün son günlerde sıklıkla gündeme gelmesi üzerine Nevşin Mengü'nün hayatı merak konusu oldu. Nevşin Mengü'nün ismi çok sık araştırılırken Nevşin ve Mengü kelimelerinin anlamı merak edildi. Peki Nevşin ve Mengü kelimelerinin anlamı nedir? Nevşin Mengü kimdir, evli mi? detaylar haberimizde yer almaktadır.

17.04.2022-01:22 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-01:22) Nevşin ismi ne demek? Mengü anlamı nedir, ne demek? Nevşin Mengü kimdir, evli mi, kaç yaşında, nereli?

Gazeteci Nevşin Mengü'nün son günlerde sıklıkla gündeme gelmesi üzerine Nevşin Mengü'nün hayatı merak konusu oldu. Nevşin Mengü'nün ismi çok sık araştırılırken Nevşin ve Mengü kelimelerinin anlamı merak edildi. Nevşin ve Mengü isimlerini çocuklarına koymak isteyen ebeveynler anlamlarını araştırmaya başladı.

Nevşin ve Mengü ne anlama gelir?

Nevşin ismi kız bebeklere verilen bir isimdir. Taze, yeni, hoş, bahar ve saf ışık anlamına gelen Nevşin kelimesi Farsçadan gelmiştir.

Mengü isminin anlamı ise ölümsüz ve ebedileştirilmiş anlamlarına gelmektedir.

Nevşin Mengü kimdir

Nevşin Mengü kimdir?

2 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da doğan Nevşin Mengü Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olmuş, Galatasaray Üniversitesi'nde ise "Türkiye üzerine toplumsal incelemeler" başlıklı teziyle yüksek lisans yapmıştır. 31 Ekim 2017 tarihinde BirGün gazetesinde yazmaya başlayan Mengü DW Türkçe YouTube kanalında her salı TSİ 21:00'de Bire Bir programını sunmuştur. İstanbul merkezli Olay TV'de kısa bir süre Ana Haber Bülteni'ni sunan Mengü, Politikacı Şahin Mengü'nün kızıdır. Nevşin Mengü'nün kendi adıyla açtığı bir YouTube kanalıda bulunmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal